Закупівлю оголошено - 07-11-2025, 10:37. Дата останніх змін - 07-11-2025, 10:37

Курятина,Свинина,Яловичина

Курятина,Свинина,Яловичина... Державна закупівля - UA-2025-11-07-003314-a Курятина,Свинина,Яловичина від замовника НАДВІРНЯНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "ВОГНИК" НАДВІРНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 11/7/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-07-003314-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-07-004167-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 07-11-2025, 10:37
по 12-11-2025, 11:00

Післяоплата

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
45630
45 630 UAH(без ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:НАДВІРНЯНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "ВОГНИК" НАДВІРНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:23802274 Досьє YouControl
Контактна особа:Хімей Іванна Михайлівна
Телефон:380982929447
E-mail:dnz.vognik@i.ua
Місцезнаходження:
Україна, Івано-Франківська область,Надвірна, вул.К.Левицького 3,а, Надвірна, Івано-Франківська область, Україна, 78405
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Курятина

150
кілограм
Україна , Івано-Франківська область , Надвірна , вул.К.Левицького 3,а, Надвірна, Івано-Франківська область, Україна, 78405 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна07-11-2025, 10:36
Термічний станохолодженеАктивна07-11-2025, 10:36
КатегоріяпершаАктивна07-11-2025, 10:36
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна07-11-2025, 10:36
З шкіроюНіАктивна07-11-2025, 10:36
Наявність кістокНіАктивна07-11-2025, 10:36
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Свинина

20
кілограм
Україна , Івано-Франківська область , Надвірна , вул.К.Левицького 3,а, Надвірна, Івано-Франківська область, Україна, 78405 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинам'якоть без кісткиАктивна07-11-2025, 10:36
Термічний станохолодженеАктивна07-11-2025, 10:36
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна07-11-2025, 10:36
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Яловичина

27
кілограм
Україна , Івано-Франківська область , Надвірна , вул.К.Левицького 3,а, Надвірна, Івано-Франківська область, Україна, 78405 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна07-11-2025, 10:36
Частинам'якоть без кісткиАктивна07-11-2025, 10:36
Термічний станохолодженеАктивна07-11-2025, 10:36
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна07-11-2025, 10:36
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:07-11-2025, 10:37:14
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:07-11-2025, 10:36:59
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          оплата товару проводиться замовником у національній грошовій одиниці України на поточний рахунок постачальника протягом 10 банківських днів після отримання товару на підставі видаткової накладної підписаної сторонами
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ