15110000-2 М’ясо
Назва категорії: КурятинаОдиниці виміру: кілограм
Технічні характеристики
Частина
Категорія
З шкірою
Наявність кісток
Відповідність ДСТУ 3143
Вид пакування
Термічний стан
Вага тушки

Суповий набір, охолоджений, ДСТУ 3143, 1 кг

Курчата-тушки 450-600г, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг

Крило 3 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг

М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг

Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг

Шлунки курячі, заморожені, 1 кг

Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг

Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143, 1 кг

Кури-тушки з шиєю, заморожені, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
