15110000-2 М’ясо
Назва категорії: ЯловичинаОдиниці виміру: кілограм
Технічні характеристики
Вид пакування
Відповідність стандарту
Вид
Сорт
Розмірний ряд
Частина
Термічний стан

Четвертина туші яловича, заморожена, 2 категорія, ДСТУ 6030, 1 кг

Серце яловиче, охолоджене, 1 кг

Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг

Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг

Биток яловичий, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг

М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг

Напівтуша яловича, заморожена, 2 категорія, ДСТУ 6030, 1 кг

Напівтуша яловича, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 6030, 1 кг

Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

Печінка яловича, заморожена, 1 кг

Туша яловича, охолоджена, 2 категорія, ДСТУ 6030, 1 кг
