Закупівлю оголошено - 21-10-2025, 09:03. Дата останніх змін - 21-10-2025, 09:03

М'ясо

М'ясо... Державна закупівля - UA-40c400fef33743ab8f109c611b200b21 М'ясо від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ,МОЛОДІ,СПОРТУ,КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ КОРОЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 21.10.2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-10-21-000864-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-10-20-016918-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 21-10-2025, 09:03
по 24-10-2025, 00:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
485175
485 175 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ,МОЛОДІ,СПОРТУ,КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ КОРОЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:43937145 Досьє YouControl
Контактна особа:Токач Віталій Іванович
Телефон:380970445636
E-mail:osvitakorolevo@ukr.net
Місцезнаходження:
90332, Україна, Закарпатська область,Берегівський район селище Королево, вул.Центральна, будинок 50
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Курятина

404
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинакрило 2 фалангиАктивна21-10-2025, 08:48
Термічний станохолодженеАктивна21-10-2025, 08:48
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна21-10-2025, 08:48
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Курятина

550
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинастегноАктивна21-10-2025, 08:48
Термічний станохолодженеАктивна21-10-2025, 08:48
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна21-10-2025, 08:48
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Курятина

600
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна21-10-2025, 08:48
Термічний станохолодженеАктивна21-10-2025, 08:48
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна21-10-2025, 08:48
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Свинина

605
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна21-10-2025, 08:48
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна21-10-2025, 08:48
Частинам'якоть без кісткиАктивна21-10-2025, 08:48
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Яловичина

420
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна21-10-2025, 08:48
ВидтелятинаАктивна21-10-2025, 08:48
Частинам'якоть без кісткиАктивна21-10-2025, 08:48
Термічний станохолодженеАктивна21-10-2025, 08:48
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:21-10-2025, 09:03:56
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:21-10-2025, 09:03:04
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ