Закупівлю оголошено - 28-10-2025, 17:22. Дата останніх змін - 28-10-2025, 17:22

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2025-10-28-015493-a Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 від замовника ЯБЛУНИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПОЛЯНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 10/28/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-10-28-015493-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-10-28-018310-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 28-10-2025, 17:22
по 31-10-2025, 09:00

Товар постачається до 31 грудня 2025 року окремими партіями 1-2 рази на тиждень з 8.00 год. до 15.00 год. за заявками Замовника, переданими по електронній пошті або усній формі переданої за допомогою телефонного зв’язку. Поставка кожної партії товару здійснюється протягом двох календарних днів з дати отримання заявки від Замовника. Місце поставки: 78592, Івано - Франківська обл., с. Яблуниця, вул.Героїв Майдану, 123б.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
90000
90 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ЯБЛУНИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПОЛЯНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:20556171 Досьє YouControl
Контактна особа:Руслана Чорній
Телефон:+380977576680
E-mail:rusitko33@ukr.net
Місцезнаходження:
78592, Україна, Івано-Франківська область,місто Яремче, село Яблуниця
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Свинина

220
кілограм
78592 , Україна , Івано-Франківська область , с.Яблуниця , Героїв Майдану ,123/б ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна28-10-2025, 17:21
Термічний станохолодженеАктивна28-10-2025, 17:21
Частиналопатка без кісткиАктивна28-10-2025, 17:21
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Курятина

200
кілограм
78592 , Україна , Івано-Франківська область , с.Яблуниця , Героїв Майдану ,123/б ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
КатегоріяпершаАктивна28-10-2025, 17:21
Термічний станохолодженеАктивна28-10-2025, 17:21
ЧастинафілеАктивна28-10-2025, 17:21
Наявність кістокНіАктивна28-10-2025, 17:21
З шкіроюНіАктивна28-10-2025, 17:21
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна28-10-2025, 17:21
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:28-10-2025, 17:22:47
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:28-10-2025, 17:21:23
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки проводяться шляхом перерахування коштів на рахунок Постачальника, після поставки партії товару, на підставі накладних (видаткових накладних), протягом 30 календарних днів з дати їх підписання. Усі розрахунки проводяться у безготівковому вигляді за формою платіжного доручення. Замовник не несе відповідальності за затримку перерахування коштів з причин несвоєчасного бюджетного фінансування.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ