Сир кисломолочний 9% жирності 1кг - Сир кисломолочний виробляють сквашуванням молока заквашувальними препаратами. ДСТУ 4554:2006, маючи відповідні сертифікати і висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Смак i запах - характерний кисломолочний без сторонніх, присмаків та запахів. Колір - білий або кремовий, pавномірний за всією масою. По фізико-хімичним показникам повинно відповідати вимогам: 1. Масова частка жиру в 100 г, не менше - 9% 2. Кислотність, не бльше ніж - 170-250,00Т 3.Волога -65-80% 4. Bміст в 100 г продукту:білок15,0 г; вуглеводи 1,5 г. Енергетична цінність на 100 г продукту 180 Ккал. Температура під час випуску з підприємства повинна бути 4±20 С, ступінь чистоти не нижче 1 групи; фосфатаза - відсутні. По мікробіологічним показникам повинно відповідати вимогам: 1.Кількість мезофільних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів, КУО в 1г, не більше - 1 x 10 ⁵. 2.Бактерії групи кишкових паличок - не допускаються. 3.Патогенні мікроорганізми, в т.ч. бактерії роду Сальмонелла- не допускаються. Гарантійний термін зберігання фасування до 10 діб при температурі (0 0С +4 0С). Сир кисломолочний фасується в вакуумну упаковку 1кг Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати: Документи, що підтверджують якість Продукції: сертифікати відповідності, та/або посвідчення про якість, та/або декларації виробника, або інше документальне підтвердження походження продуктів харчування, що є предметом закупівлі разом з документом виданим державною лабораторією або випробувальним центром відповідного напрямку (протокол випробувань або експертний висновок виданий на ім’я Учасника), щодо оцінки відповідності товару вимогам нормативних документів, державного стандарту, а саме з відображенням відсутності складових рослинного походження (дата видачі не раніше 2024 року). Сканована кольорова копія оригіналу Акту складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) на підприємстві Учасника стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми , здоров’я та благополуччя тварин за формою затвердженою наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 08 серпня 2023 року № 1503 (акт без виявлених порушень датований не раніше 2024 року). Документи, які підтверджують інформацію про транспортні засоби та контейнери, що використовуються для перевезення харчових продуктів, що вони чисті, продезінфіковані (засобами, дозволеними для використання МОЗ України), утримуються у належному стані (санітарний паспорт), а працівники, які контактують з харчовими продуктами (експедитори, водії, вантажники) перед початком роботи обов’язково проходять температурний скринінг та забезпечені спецодягом, засобами індивідуального захисту (масками, рукавичками) та дезінфектантами, антисептиками. Інформаційна довідка учасника щодо здійснення дезінфекції, дератизації складських приміщень із зазначенням інформації щодо способу здійснення такої дезінфекції: власними силами або на основі договору з установою (надати сканований оригінал договору на ім`я Учасника), уповноваженою на проведення цього виду діяльності та документи, що підтверджують здійснення дезінфекції, дератизації складських приміщень у поточному році. Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції експертний висновок або звіт про результати дослідження паталогічного (біологічного) матеріалу (зроблений в поточному році), що підтверджує здійснення процедури виявлення бактеріального забруднення середовища життєдіяльності людини методом змивів на наявність та/або відсутність бактерії групи кишкової палички (санітарно – мікробіологічне дослідження) з поверхні яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузову(ів) автотранспорту з середини; столу(ів) для фасування та/або пакування; холодильної(их) та/або морозильної(их) камер(и); тари для продуктів харчування. Надати сканований оригінал договору на ім`я Учасника на лабораторні дослідження. Залишковий термін придатності на момент постачання повинен складати не менше ніж 90% від загального терміну зберігання. Ціна за одиницю товару, що надана в складі цінової пропозиції не повинна перевищувати середньостатистичну вартість товару, встановлену Державною службою статистики України на дату електронних торгів. Доставка товару проводиться власним транспортом постачальника з дотриманням товарного сусідства.. Строк поставки товару: січень - грудень 2025 р. Продукція повинна бути вітчизняного виробника. Розвантажувальні роботи виконуються фахівцями які забезпечені особовими медичними книжками та спецодягом. Доставка та розвантаження продукції (в морозильну камеру), проводиться дрібнооптовими партіями за рахунок постачальника.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 61 250 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | СПЕЦІАЛЬНИЙ АВІАЦІЙНИЙ ЗАГІН ОПЕРАТИВНО-РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ |
ЄДРПОУ: | 33965532 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Олексій Мандзюк |
Телефон: | +380661357458 |
E-mail: | savia.nizhin@dsns.gov.ua |
Місцезнаходження: | 16603, Україна, Чернігівська область,м.Ніжин, вул. КОСМОНАВТІВ, 90 |
0 |