Статус: | Завершена закупівля |
Бюджет: | 1 078 700,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Мінімальний крок аукціону: | 5 393,50 UAH |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Розгляд пропозицій: | Поступовий |
Мінімальна кількість пропозицій: | 1 |
Наявність прекваліфікації: | Ні |
Замовник: | База забезпечення Національної гвардії України (Військова частина 3075) |
ЄДРПОУ: | 45134733 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Ольга Володимирівна |
Телефон: | +380509533680 |
E-mail: | pryadkaolga2905@gmail.com |
Місцезнаходження: | Україна |
4 |
Повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей: 1. На вимогу пункту 1 додатку 2 «Технічні вимоги» до оголошення про проведення спрощеної закупівлі учасник надав не належним чином оформлений Сканований оригінал в кольоровому вигляді гарантійного листа виробника, що підтверджує можливість постачання учасником запропонованого товару в необхідній кількості, якості та в потрібні терміни та в якому не вірно зазначив найменування Замовника. 2. На вимогу пункту 5 додатку 2 «Технічні вимоги» до оголошення про проведення спрощеної закупівлі учасник не надав Сканований оригінал в кольоровому вигляді експлуатаційного дозволу та/або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужностей (будівлі, споруди, комплекси споруд, обладнання та інших засобів, включаючи транспортні засоби та території, що використовуються у виробництві ( вирощуванні врожаю ( рослинництва)) - власних або орендованих, що будуть використовуватися чи використані при виробництві, переробці або реалізації харчових продуктів, відповідно вимог Закону України від 23.12.1997 № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» на виробника. 3. На вимогу пункту 6 додатку 2 «Технічні вимоги» до оголошення про проведення спрощеної закупівлі учасником не надано Оригінал або засвідчена, відповідно до ДСТУ 4163:2020 ̶ копія Протоколу дослідження (випробувань) чи Експертного висновку про відповідність харчового продукту вимогам п. 3.1.6, п. 3.1.13, п. 3.1.14, ДСТУ 3234-95 «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови», виданого державною акредитованою лабораторією, яка уповноважена проводити лабораторні дослідження (випробування) для цілей державного контролю. 4. На вимогу пункту 7 додатку 2 «Технічні вимоги» до оголошення про проведення спрощеної закупівлі учасником не надано Сканований оригінал(и) в кольоровому вигляді гарантійного листа, в якому має бути зазначено, що оператор ринку (Учасник та виробник або офіційний представник виробника або імпортер продукції на території України) гарантує: - що кожна партія поставленого харчового продукту буде супроводжуватися документами, які забезпечують його простежуваність та підтверджують походження, безпечність та якість харчового продукту, відповідно до вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, відповідність його вимогам державних стандартів і санітарно-гігієнічних вимог; - що харчовий продукт буде належної якості і відповідатиме своїм якісним характеристикам; - тара і упаковка будуть виготовлені з матеріалів, які дозволені для використання в Україні; - своєчасне проходження персоналом медичних оглядів та наявність особистих медичних книжок відповідно до вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 «Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб» (зі змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 серпня 2002 року за № 639/6927. 5. Відповідно пункту 8 додатку 2 «Технічні вимоги» до оголошення про проведення спрощеної закупівлі учасник має надати «Оригінал або засвідчена копія до ДСТУ 4163:2020 копія сертифікату про відповідність системі управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, ITD) «Системи керування безпечністю харчових. Вимоги до будь - якої організації в харчовому ланцюзі», виданий акредитованим НААУ органом на ім’я виробника стосовно виробництва, чинний до кінця 2024 року.» Учасником на виконання цієї вимоги у складі пропозиції було надано Сертифікат UA 2.HACCP.00118-22 від 31.08.2022 року без відмітки наглядового аудиту 1 року чинності. Для усунення зазначених невідповідностей Учаснику необхідно надати у строк, визначений Особливостями № 1275 документи визначені відповідно Додатку 2 до оголошення «Технічні вимоги» пунктів 1, 5, 6 та пунктів 7, 8.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.