Закупівлю оголошено - 06-11-2024, 10:02. Дата останніх змін - 06-11-2024, 10:02

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590... Державна закупівля - UA-2024-11-06-002070-a Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 від замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ЛІЦЕЙ №4 ІМЕНІ ПАВЛА ЖУКА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ від 11/6/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-11-06-002070-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-11-06-001897-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 06-11-2024, 10:02
по 09-11-2024, 00:00

Поставка товару проводиться невеликими партіями за потребою, не пізніше 1-го робочого дня з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, по електронній пошті).Строк поставки товару: до 31 грудня 2024 року

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
301000
301 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ЛІЦЕЙ №4 ІМЕНІ ПАВЛА ЖУКА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:22787118 Досьє YouControl
Контактна особа:Климчук Сніжана Ігорівна
Телефон:+380973843355
E-mail:nvk4chm@ukr.net
Місцезнаходження:
29019, Україна, Хмельницька область,Хмельницький, вул.Перемоги 9
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

1000
кілограм
29019 , Україна , Хмельницька область , Хмельницький , вул.Перемоги 9 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна06-11-2024, 09:57
Термічний станохолодженеАктивна06-11-2024, 09:57
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна06-11-2024, 09:57
З шкіроюНіАктивна06-11-2024, 09:57
Наявність кістокНіАктивна06-11-2024, 09:57
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

600
кілограм
29019 , Україна , Хмельницька область , Хмельницький , вул.Перемоги 9 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинам'якоть без кісткиАктивна06-11-2024, 09:57
Термічний станохолодженеАктивна06-11-2024, 09:57
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна06-11-2024, 09:57
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:06-11-2024, 10:02:24
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:06-11-2024, 09:57:34
          Умови доставки:
          Подія:
          Підписання договору
          Опис:
          : Поставка товару проводиться невеликими партіями за потребою, не пізніше 1-го робочого дня з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, по електронній пошті).Строк поставки товару: до 31 грудня 2024 року. Зовнішній вигляд колір від світло-рожевого до червоного. Консистенція: на розрізі м’ясо щільне, пружне; ямка, що утворюється під час надавлювання пальцем, швидко вирівнюється. Запах специфічний, властивий кожному виду свіжого м’яса. Сухожилки пружні, щільні; поверхня суглобів гладка, блискуча. Не допускаються – сторонні присмаки і запахи. Свіжа куряча грудка має світло-рожевий колір. На зрізі м'яса можна чітко розгледіти волокна, а сама грудка має пружну консистенцію і виділяє легкий аромат.
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ