Закупівлю оголошено - 10-12-2024, 09:28. Дата останніх змін - 10-12-2024, 09:28

Кефір 2,5%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417, Йогурт питний 1,5%, фруктово-ягідний наповнювач, Сметана 20%, фасування 350г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418

Кефір 2,5%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417, Йогурт питний 1,5%, фруктово-ягідний наповнювач, Сметана 20%, фасування 350г, плівка полі... Державна закупівля - UA-2024-12-10-001520-a Кефір 2,5%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417, Йогурт питний 1,5%, фруктово-ягідний наповнювач, Сметана 20%, фасування 350г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418 від замовника Прикарпатський військово-спортивний ліцей від 12/10/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-10-001520-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-10-001306-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 10-12-2024, 09:28
по 13-12-2024, 09:26

Кефір 2,5%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417, Йогурт питний 1,5%, фруктово-ягідний наповнювач, Сметана 20%, фасування 350г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418 два рази в тиждень згідно поданої заявки партіями

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
500657.5
500 657,50 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Прикарпатський військово-спортивний ліцей
ЄДРПОУ:20568493 Досьє YouControl
Контактна особа:Траско Іванна Василівна
Телефон:+380347524920
E-mail:pvsli@ukr.net
Місцезнаходження:
78400, Україна, Івано-Франківська область,Надвірна, Сірика 1а
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Кефір 2,5%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417

2 450
кілограм
78400 , Україна , Івано-Франківська область , Надвірна , Захисників Маріуполя 1а ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Упаковкаплівка поліетиленоваАктивна10-12-2024, 09:21
Маса неттовід 400 до 400гАктивна10-12-2024, 09:21
Масова частка жирувід 2.5 до 2.5%Активна10-12-2024, 09:21
Відповідність ДСТУ 4417ТакАктивна10-12-2024, 09:21
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Йогурт питний 1,5%, фруктово-ягідний наповнювач

2 450
кілограм
78400 , Україна , Івано-Франківська область , Надвірна , Захисників Маріуполя 1а ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Наповнювачфруктовий, ягіднийАктивна10-12-2024, 09:21
Масова частка жиру1.5%Активна10-12-2024, 09:21
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сметана 20%, фасування 350г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418

1 470
кілограм
78400 , Україна , Івано-Франківська область , Надвірна , Захисників Маріуполя 1а ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Упаковкаплівка поліетиленоваАктивна10-12-2024, 09:21
Масова частка жирувід 20 до 20%Активна10-12-2024, 09:21
Маса неттовід 350 до 350гАктивна10-12-2024, 09:21
Відповідність ДСТУ 4418ТакАктивна10-12-2024, 09:21
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:10-12-2024, 09:28:15
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:10-12-2024, 09:21:56
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ