Кефір - Кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням молока симбіотичною закваскою на кефірних грибках або концентратом грибкової кефірної закваски. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, в’язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки. Жирність - 2,5% Смак і запах: Чистий, кисломолочний. Смак щипкий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: Молочно-білий, рівномірний за всією масою. Форма випуску – фасована; Термін зберігання: Не більше ніж 14 діб; Оцінка якості: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, перелік інгредієнтів, кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 19 246,50 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Комунальне некомерційне підприємство «Обласний клінічний заклад психоневрологічної допомоги та соціально значущих хвороб» Запорізької обласної ради |
ЄДРПОУ: | 05498909 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Світлана Ляшенко |
Телефон: | +380612968072 |
E-mail: | knpokznpd@ukr.net |
Місцезнаходження: | 69033, Україна, Запорізька область,місто Запоріжжя, Оріхівське шосе, будинок 10А |
0 |