Закупівлю оголошено - 17-01-2025, 14:31. Дата останніх змін - 17-01-2025, 14:31

Йогурт питний 1,5%; Сметана 21%; Кефір 2,5% ДК 021:2015 15550000-8 Молочні продукти різні

Йогурт питний 1,5%; Сметана 21%; Кефір 2,5% ДК 021:2015 15550000-8 Молочні продукти різні... Державна закупівля - UA-2025-01-17-011634-a Йогурт питний 1,5%; Сметана 21%; Кефір 2,5% ДК 021:2015 15550000-8 Молочні продукти різні від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 1/17/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-17-011634-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-17-015875-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 17-01-2025, 14:31
по 22-01-2025, 14:25

описані в проєкті договору

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
350000
350 000 UAH(без ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:44004664 Досьє YouControl
Сайт:http://vradiivka-osvita.edukit.mk.ua/
Контактна особа:Юлія Руденко
Телефон:+380667804617
E-mail:osvita_vrad@ukr.net
Місцезнаходження:
56301, Україна, Миколаївська область,Первомайський район селище міського типу Врадіївка, вул.Незалежності будинок 104
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Йогурт питний 1,5%, фасування 400г, плівка поліетиленова, фруктовий наповнювач

400
кілограм
56301 , Україна , Миколаївська область , селище Врадіївка , вул.Незалежності,104 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
НаповнювачфруктовийАктивна17-01-2025, 14:30
Характеристики не суперечать ДСТУ 4343такАктивна17-01-2025, 14:30
Упаковкаплівка поліетиленоваАктивна17-01-2025, 14:30
БезлактознийНіАктивна17-01-2025, 14:30
Маса неттовід 400 до 400грамАктивна17-01-2025, 14:30
Масова частка жирувід 1.5 до 1.5відсотокАктивна17-01-2025, 14:30
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сметана 21%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418

1 344
кілограм
56301 , Україна , Миколаївська область , селище Врадіївка , вул.Незалежності,104 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечать ДСТУ 4418такАктивна17-01-2025, 14:30
Упаковкаплівка поліетиленоваАктивна17-01-2025, 14:30
БезлактознаНіАктивна17-01-2025, 14:30
Маса неттовід 400 до 400грамАктивна17-01-2025, 14:30
Масова частка жирувід 21 до 21відсотокАктивна17-01-2025, 14:30
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Кефір 2,5%, фасування 450г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417

1 176
кілограм
56301 , Україна , Миколаївська область , селище Врадіївка , вул.Незалежності,104 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Упаковкаплівка поліетиленоваАктивна17-01-2025, 14:30
Відповідність ДСТУ 4417ТакАктивна17-01-2025, 14:30
Масова частка жирувід 2.5 до 2.5відсотокАктивна17-01-2025, 14:30
Маса неттовід 450 до 450грамАктивна17-01-2025, 14:30
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:17-01-2025, 14:31:50
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:17-01-2025, 14:30:56
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ