Закупівлю оголошено - 26-07-2024, 10:24. Дата останніх змін - 26-07-2024, 10:24

03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйце куряче столове, категорія Вища (L)

Закупівля: UA-2024-07-26-001517-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-07-26-001811-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 26-07-2024, 10:24
по 31-07-2024, 08:00

Яйце куряче столове, категорія Вища (L). Поставка продукції на підставі заявки Замовника та заключеного договору.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:240 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Комунальне некомерційне підприємство "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради
ЄДРПОУ:01526394 Досьє YouControl
Сайт:http://narko.zt.ua
Контактна особа:Валентина Тарасюк
Телефон:+380412438377
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
12440, Україна, Житомирська область,Житомирський р-н, с. Зарічани
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Яйце куряче столове, категорія Вища (L)

40000
штука
12440 , Україна , Житомирська область , Житомир. район, с.Зарічани , Бердичівське шосе, 3 ,
по 01-10-2024
03140000-4
Продукція тваринництва та супутня продукція


Ідентифікатор профілю: 903110-03140000-031488-40996564
Ідентифікатор реєстру: 35485424274f4fb486b5a70f7b1fa4ff
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
0f5247218fa34c0fa406a13b319ec8e4Маса одного яйцявід 63 до 72,9 г
5015b150abb7419c919419f9066b920cКатегоріяВища (L)
db444114f2e64958b228a6b863a41864Відповідність ДСТУ 5028Так
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:26-07-2024, 10:24:44
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:26-07-2024, 10:24:17
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ