1 - Довідку в довільній формі з інформацією про обладнання та матеріально-технічну базу Учасника процедури закупівлі. (Учасник повинен вказати в довідці яке саме обладнання та матеріально- технічну базу він має в наявності)-Гарантійний лист про те, що до моменту укладання договору Учасник доукомплектує їдальню таким матеріально-технічним обладнанням та інвентарем: холодильник побутовий 2 шт., бойлер на 100 л. – 1шт, буфетний прилавок 1шт, стіл барний 1шт, стільці барні 4 шт, стелажі алюмінієві 4 шт, столи кухонні з алюмінієвим покриттям 2 шт, стіл кухонний з нержавіючим покриттям 1 шт, столовий посуд (тарілки, чашки, ложки, виделки) із розрахунку 2 комплекти на одне посадкове місце: тарілки І страва - 200 шт, тарілки ІІ страва -200 шт, чашки 200 шт, ложка нержавіюча 200 шт , вилка нержавіюча- 200 шт,; блюдце чайне- 160 шт, хлібниці для хліба - 20 шт, підставки-стакани для столових приборів- 20 шт ,каструля для парових страв 1шт, сотейник для парових страв 1шт, каструлі алюмінієві: 50л- 7 шт, 30л-2 шт, 20л- 2 шт, 5л- 4 шт, 3л-2 шт; каструля чугунна 20л- 1 шт, каструля чугунна 3л - 2 шт, сотейник чугунний -1шт, сотейник алюмінієвий – 1шт.
Статус: Активна
Дата створення: 30-12-2024, 22:48:24