Період оскарження умов закупівлі - по 23-08-2025, 00:00
Послуги з організації гарячого харчування здобувачів освіти 1-4 класів та учнів 5-9 класів пільгових категорій в Шахтарській гімназії № 3 Шахтарської міської ради
| Статус: | Завершена закупівля |
| Бюджет: | 1 159 600 UAH (з ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Послуги |
| Мінімальний крок аукціону: | 5 798 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Замовник: | Шахтарська гімназія № 3 Шахтарської міської ради |
| ЄДРПОУ: | 19433836 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Шепотько Дар'я Сергіївна |
| Телефон: | 0563355508, 0661501190 |
| E-mail: | pershotravensk.school3@gmail.com |
| Місцезнаходження: | 52800, Україна, Дніпропетровська область,місто Шахтарське, вул. Незалежності, будинок 15 |
1 |
Перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей: 1. Надати інформацію відповідно до Додатку 8 п.11, п.12, п.16 до тендерної документації на закупівлю Послуг з організації гарячого харчування здобувачів освіти 1-4 класів та учнів 5-9 класів пільгових категорій в Шахтарській гімназії № 3 Шахтарської міської ради, а саме: - надати чинний сертифікат, виданий органом сертифікації, яким посвідчується, що Учасник впровадив систему управління якістю згідно ДСТУ 180 9001:2018 (180 9001:2015, ГОТ) (сертифікат повинен бути виданий акредитованим органом сертифікації, атестат про акредитацію органу сертифікації (атестат повинен бути виданий Національним агентством з акредитації України) учасник має надати у складі документів тендерної пропозиції). Сертифікат має бути виданий на ту потужність, яка буде використовуватись для надання послуг; - надати чинні Сертифікати/Свідоцтва щодо працівників. На підтвердження компетенції вказаного в тендерній пропозиції технолога надати такі документи: сертифікат щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу у відповідності до вимог стандарту ДСТУ І80 22000-2019 (І80 22000-2018, ГОТ) та сертифікат технолога щодо сертифікації та застосування систем менеджменту для громадського харчування у відповідності до І80 22000:2018 Системи менеджменту безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга та І80/Т8 22002-2:2019 Програми - передумови безпечності харчових продуктів; - надати чинний сертифікат, виданий органом сертифікації, яким посвідчується, що Учасник впровадив систему управління безпечності харчових продуктів ДСТУ І80 22000:2019 (180 22000:2018, ГОТ) «Система управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» (сертифікат повинен бути виданий акредитованим органом сертифікації, атестат про акредитацію органу сертифікації (атестат повинен бути виданий Національним агентством з акредитації України) учасник має надати у складі документів тендерної пропозиції). Сертифікат має бути виданий на ту потужність, яка буде використовуватись для надання послуг.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.