Товар повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією за допомогою сичужного ферменту і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості мають відповідати ДСТУ. Смак та запах характерний для даного виду продукції. Масова частка жиру в сухій речовині – 50% На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад (з відображенням використання сичужного ферменту), дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 46 384,50 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Комунальне некомерційне підприємство «Обласний клінічний заклад психоневрологічної допомоги та соціально значущих хвороб» Запорізької обласної ради |
ЄДРПОУ: | 05498909 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Світлана Ляшенко |
Телефон: | +380612968072 |
E-mail: | knpokznpd@ukr.net |
Місцезнаходження: | 69033, Україна, Запорізька область,місто Запоріжжя, Оріхівське шосе, будинок 10А |
0 |