Закупівлю оголошено - 06-01-2025, 13:58. Дата останніх змін - 06-01-2025, 13:58

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2025-01-06-003819-a Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 від замовника ЯБЛУНИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПОЛЯНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 1/6/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-06-003819-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-06-005094-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 06-01-2025, 13:58
по 09-01-2025, 09:00

Строк (термін) поставки товарів: до 31 грудня 2025 року. Товар постачається окремими партіями 1 -2 рази на тиждень з 8.00 год. до 15 год. за заявками Замовника, переданими по електронній пошті або усній формі переданої за допомогою телефонного зв’язку. Поставка кожної партії товару здійснюється протягом 2 календарних днів з дати отримання заявки від Замовника. Місце поставки: 78592, Івано - Франківська обл., с. Яблуниця, вул.Героїв Майдану, 123б.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
349000
349 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ЯБЛУНИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПОЛЯНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:20556171 Досьє YouControl
Контактна особа:Ярослава Жигалюк
Телефон:+380680064602
E-mail:aroslavazigaluk1811@gmail.com
Місцезнаходження:
78592, Україна, Івано-Франківська область,місто Яремче, село Яблуниця
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

1 080
кілограм
78592 , Україна , Івано-Франківська область , с.Яблуниця , Героїв Майдану ,123/б ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна06-01-2025, 13:56
Термічний станохолодженеАктивна06-01-2025, 13:56
Частиналопатка без кісткиАктивна06-01-2025, 13:56
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

720
кілограм
78592 , Україна , Івано-Франківська область , с.Яблуниця , Героїв Майдану ,123/б ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна06-01-2025, 13:56
ЧастинафілеАктивна06-01-2025, 13:56
Наявність кістокНіАктивна06-01-2025, 13:56
З шкіроюНіАктивна06-01-2025, 13:56
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна06-01-2025, 13:56
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:06-01-2025, 13:58:08
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:06-01-2025, 13:56:53
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки проводяться шляхом перерахування коштів на рахунок Постачальника, після поставки партії товару, на підставі накладних (видаткових накладних), протягом 30 календарних днів з дати їх підписання. Усі розрахунки проводяться у безготівковому вигляді за формою платіжного доручення. Замовник не несе відповідальності за затримку перерахування коштів з причин несвоєчасного бюджетного фінансування.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ