Закупівлю оголошено - 31-07-2024, 14:46. Дата останніх змін - 31-07-2024, 14:46

Молочні продукти різні код за ДК 021:2015: 15550000-8 (Кефір, вміст жиру 2,5%)

Закупівля: UA-2024-07-31-005700-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-07-31-007120-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 31-07-2024, 14:46
по 05-08-2024, 00:00

Поставка товару здійснюється різновеликими партіями щовівторка з 8:00 до 12:00 згідно замовлень на адресу Замовника

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:8 845,20 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Державна установа «Кам'янська виправна колонія (№34)»
ЄДРПОУ:08562967 Досьє YouControl
Контактна особа:Семеруніна Людмила Валентинівна
Телефон:+380633000049
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
51912, Україна, Дніпропетровська область,місто Кам’янське, вул. Михайла Грушевського, 214
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Кефір 2,5%, фасування 900г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417

234
кілограм
51912 , Україна , Дніпропетровська область , м. Кам'янське , вул. Михайла Грушевського, 214 ,
по 30-10-2024
15550000-8
Молочні продукти різні


Ідентифікатор профілю: 554129-15550000-178091-40996564
Ідентифікатор реєстру: ce902677796e4110af9b2ed6b20f3f72
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
af944c4ffa6b43fb87d1c1d551f4f579Відповідність ДСТУ 4417Так
9d5dd7f939394fbb95c78c7157d5e0ddМаса нетто900г
bb0692ac1f7b4aa1b31e738d651eefa4Масова частка жиру2.5%
4117d9dc13734f67971c0445f215a40dУпаковкаплівка поліетиленова
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:31-07-2024, 14:46:24
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:31-07-2024, 14:39:09
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ