Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг: | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|
Помічник універсальний ПУ-800х700/1000х900/1500М 304/304 або еквівалент | 1 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Холодильний прилавок лінії самообслуговування ПВХЛС-1500х700/1000х900/1500М без бокса VSOP 304/304 або еквівалент | 1 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Марміт стаціонарний електричний для перших страв МСЕ-1-1500х700/1000х900/1500М, VSOP 304/304 або еквівалент | 1 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Марміт стаціонарний електричний для других страв МСЕ-2-1500х700/1000х900/1500М, VSOP 304/304 або еквівалент | 1 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Холодильний прилавок лінії самообслуговування з кубом ПВХЛС-К-1000х700/1000х1920М, без боксу або еквівалент | 1 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Нейтральний елемент НЕ-1500х700/1000х900/1500М, VSOP 304/304 або еквівалент | 1 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Котел харчоварильний електричний КЕ-250Е або еквівалент | 2 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Котел харчоварильний електричний КЕ-160Е або еквівалент | 1 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|
Плита електрична на 4 конфорки та духовкою ЕПК-4-МШЕ або еквівалент | 2 штука | Україна Відповідно до документації по 24-12-2024
| 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування |
|