Огірки солоні - плоди цілі, відповідають ботанічному сорту, не мяті, не зморщені, без механічних пошкоджень, одного середнього розміру, нерозрізані. Без оцту та цукру. Консистенція – огірки міцні, м’якоть щільна, повністю просочена розсолом, хрустка. Смак та запах-властиві для квашеного продукту, солонувато- кислуватий смак з ароматом та присмаком прянощів. Колір- зеленувато- оливковий. Без ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Масова частка повареної солі в розсолі, не більше 2,5-4,5 %,загальна кислотність розсолу у перерахунку на молочну кислоту від 0,6 до 1,4%, загальна маса огірків до загальної маси огірків з розсолом 55%. Тара- закриті харчові пластмасові відра від 1 до 5 кг. На кожній тарі повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто огірка, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без надлишкового вмісту нітратів. Без ГМО. Якість відповідно до ДСТУ 8509/ГОСТ 7181 та інших документів, що діють на території України. Постачальник зобовיязаний гарантувати якість і відповідність вимогам до продукції. Термін зберігання не менше 6 місяців. Доставка товару та розвантаження здійснюється за рахунок Постачальника. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ГОСТ та/або ДСТУ та/або ТУ У на цей вид товару і становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Поставка товару проводиться спеціалізованим транспортом (якщо такого вимагає відповідний товар) дрібнооптовими партіями від 50 кг. Замовлення передається Постачальнику не менш ніж за три доби до поставки. Строк поставки товару: жовтень - грудень 2025р. Капуста шинкована квашена. Шаткована, вагова, повинна мати білий колір, хрустку консистенцію, кисловато - солоноватий присмак, без сторонніх запахів та смаків. Розмір шаткування середній або мілкий. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто капусти , склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Продукти квашені повинні бути не прокислими, з приємним смаком та запахом. Згідно мікробіологічних показників готові квашені продукти не повинні мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Місце поставки товарів (місце виконання робіт чи надання послуг): вул. Космонавтів, 90 м. Ніжин, Чернігівська обл. Учасник надає в складі тендерної пропозиції документи, що підтверджують якість товару: документи які відповідно до чинного законодавства посвідчують якість Продукції з відображенням якісних характеристик. Товар повинен відповідати чинним стандартам якості, технічним нормам згідно з українським законодавством. Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному ДСТУ на цей вид товару і становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Замовлення передається Постачальнику не менш ніж за три доби до поставки. Поставка товару проводиться спеціалізованим транспортом (якщо такого вимагає відповідний товар) дрібнооптовими партіями від 50 кг. Строк поставки товару: жовтень - грудень 2025р.
| Статус: | Очікування пропозицій |
| Бюджет: | 112 620 UAH (з ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Товари |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
| Замовник: | СПЕЦІАЛЬНИЙ АВІАЦІЙНИЙ ЗАГІН ОПЕРАТИВНО-РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ |
| ЄДРПОУ: | 33965532 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Олексій Мандзюк |
| Телефон: | +380661357458 |
| E-mail: | savia.nizhin@dsns.gov.ua |
| Місцезнаходження: | 16603, Україна, Чернігівська область,м.Ніжин, вул. КОСМОНАВТІВ, 90 |
0 |