Закупівлю оголошено - 24-12-2024, 12:21. Дата останніх змін - 24-12-2024, 12:21

М'ясо

М'ясо... Державна закупівля - UA-2024-12-24-008615-a М'ясо від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СПОРТУ ТА ТУРИЗМУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПРИШИБСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ від 12/24/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-24-008615-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-24-009694-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 24-12-2024, 12:21
по 27-12-2024, 00:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
460900
460 900 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СПОРТУ ТА ТУРИЗМУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПРИШИБСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:44559843 Досьє YouControl
Контактна особа:Алла Тарасова
Телефон:+380972168889
E-mail:pryshyb_osvita.byh@ukr.net
Місцезнаходження:
39750, Україна, Полтавська область,Кременчуцький р-н, село Пришиб, вул. Центральна, будинок 46
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

215
кілограм
39750 , Україна , Полтавська область , с. Пришиб , за адресами підпорядкованих закладів замовника ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна24-12-2024, 12:11
Термічний станохолодженеАктивна24-12-2024, 12:11
Частинам'якоть без кісткиАктивна24-12-2024, 12:11
ВидяловичинаАктивна24-12-2024, 12:11
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

1 015
кілограм
39750 , Україна , Полтавська область , с. Пришиб , за адресами підпорядкованих закладів замовника ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна24-12-2024, 12:11
Термічний станохолодженеАктивна24-12-2024, 12:11
Частинам'якоть без кісткиАктивна24-12-2024, 12:11
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

1 210
кілограм
39750 , Україна , Полтавська область , с. Пришиб , за адресами підпорядкованих закладів замовника ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна24-12-2024, 12:11
ЧастинафілеАктивна24-12-2024, 12:11
Наявність кістокНіАктивна24-12-2024, 12:11
З шкіроюНіАктивна24-12-2024, 12:11
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна24-12-2024, 12:11
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

350
кілограм
39750 , Україна , Полтавська область , с. Пришиб , за адресами підпорядкованих закладів замовника ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна24-12-2024, 12:11
ЧастинагомілкаАктивна24-12-2024, 12:11
З шкіроюТакАктивна24-12-2024, 12:11
Наявність кістокТакАктивна24-12-2024, 12:11
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна24-12-2024, 12:11
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:24-12-2024, 12:21:41
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:24-12-2024, 12:11:41
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ