Закупівлю оголошено - 18-12-2024, 16:07. Дата останніх змін - 18-12-2024, 16:07

М'ясо свійської птиці

М'ясо свійської птиці... Державна закупівля - UA-2024-12-18-018453-a М'ясо свійської птиці від замовника Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» від 12/18/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-18-018453-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-17-019563-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 18-12-2024, 16:07
по 23-12-2024, 11:00

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Кури–тушки, заморожені – тушки курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Тушки повинні бути розфасовані у транспортну тару (кожна тушка не менше 2,0 кг, окремо упакована в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Четвертина задня куряча, заморожена – четвертини курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, добре знекровлені з чистою поверхнею, без хребтової кістки, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Четвертина повинна бути розфасована у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Філе куряче заморожене – фiле грудки курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Філе – чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м’яса (без сторонніх відтінків). - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Філе повинно бути розфасоване у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Стегно куряче заморожене – стегно курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, , без хребтової кістки, без згустків крові з чистою поверхнею. - Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Запах – властивий свіжому, властивий доброякісному м’ясу птиці, без ознак псування, без сторонніх запахів. - Оперення повністю видалено. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Транспортне та складське пакування – пакети (мішки) з полімерної плівки для харчових продуктів. Вага 1 шт. – 0,1-0,2 кг. - Стегна повинні бути розфасовані у транспортну тару, і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Гомілка куряча, заморожена – гомілка курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки. - Гомілки чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Гомілки повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Крило 2 фаланги куряче, заморожене. - Крила курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, 2-х фалангові, чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Крила повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником з 01 січня 2025 року протягом 45-ти календарних днів. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил „Інкотермс-2010”. При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1% від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 31.12.2025 року.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
1343140
1 343 140 UAH(без ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
ЄДРПОУ:05425046 Досьє YouControl
Контактна особа:Мотоман Марія Петрівна
Телефон:380363662935
E-mail:SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Місцезнаходження:
Україна
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143

4 000
кілограм
Україна ,
по 15-02-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинакури-тушкиАктивна18-12-2024, 16:05
Термічний станзамороженеАктивна18-12-2024, 16:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-12-2024, 16:05
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143

3 000
кілограм
Україна ,
по 15-02-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частиначетвертина задняАктивна18-12-2024, 16:05
Термічний станзамороженеАктивна18-12-2024, 16:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-12-2024, 16:05
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143

3 000
кілограм
Україна ,
по 15-02-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна18-12-2024, 16:05
Термічний станзамороженеАктивна18-12-2024, 16:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-12-2024, 16:05
З шкіроюНіАктивна18-12-2024, 16:05
Наявність кістокНіАктивна18-12-2024, 16:05
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143

4 000
кілограм
Україна ,
по 15-02-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинастегноАктивна18-12-2024, 16:05
Термічний станзамороженеАктивна18-12-2024, 16:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-12-2024, 16:05
Наявність кістокТакАктивна18-12-2024, 16:05
З шкіроюТакАктивна18-12-2024, 16:05
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143

500
кілограм
Україна ,
по 15-02-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинагомілкаАктивна18-12-2024, 16:05
Термічний станзамороженеАктивна18-12-2024, 16:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-12-2024, 16:05
Наявність кістокТакАктивна18-12-2024, 16:05
З шкіроюТакАктивна18-12-2024, 16:05
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143

500
кілограм
Україна ,
по 15-02-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинакрило 2 фалангиАктивна18-12-2024, 16:05
Термічний станзамороженеАктивна18-12-2024, 16:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-12-2024, 16:05
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:18-12-2024, 16:07:37
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:18-12-2024, 16:05:06
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Інша подія
          Опис:
          ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          45
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ