1 - Забезпечити харчоблок їдальні наступним обладнанням та інвентарем: електрична м’ясорубка, електродуховки сенсорні з 12-противнями, універсальний привід, тістомісильна машина (20 кг), взбивальна машина, сковорода електрична, картоплечистки б/у -1 шт, холодильник ШХ, побутові морозильні камери - 2 шт, мікрохвильова піч, буфетна стійка (меблі), раковина для миття рук, алюмінієві ванни для миття овочів – 2 шт, ванни для миття риби, м’яса з нержавіючої сталі – 2 шт, стелаж для просушування посуду, стіл металевий-5 шт., стелажі металеві для зберігання інвентарю, посуду – 2 шт., стелажі дерев’яні для зберігання продуктів – 2 шт., ящик дерев’яний для зберігання миючих, деззасобів, ваги товарні напільні, ваги настільні циферблатні, ємкість для обробки яєць, ємкість для виварювання ганчірок, каструлі алюмінієві 50 л – 5 шт., каструлі алюмінієві 30 л – 3 шт., каструлі із нержавіючої сталі 50 л – 2 шт., каструлі алюмінієві 10 л – 4 шт., тарілки для I страв, тарілки для II страв, стакани, вилки, ложки, підноси пластикові – в достатній кількості відповідно вимогам держпродспоживслужби, миючі, дезинфікуючі, швабри, віники згідно чинного законодавства
Статус: Активна
Дата створення: 18-05-2025, 17:44:50