Закупівлю оголошено - 09-01-2025, 13:51. Дата останніх змін - 09-01-2025, 13:51

Філе куряче, охолоджене; Окіст свинний, без кістки, охолоджений

Філе куряче, охолоджене; Окіст свинний, без кістки, охолоджений... Державна закупівля - UA-2025-01-09-005419-a Філе куряче, охолоджене; Окіст свинний, без кістки, охолоджений від замовника ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ №36 С.БАЛИН ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ від 1/9/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-09-005419-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-09-007398-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 09-01-2025, 13:51
по 14-01-2025, 11:00

Поставка товару здійснюється згідно заявок Замовника. Строк (термін) поставки товару: протягом 2025 року до 31.12.2025 року. Товар повинен постачатись кожного тижня, відповідно до заявок, з 8:00 годин до 16:00 години, крім суботи та неділі. Дні завозу товару можуть змінюватися Замовником, враховуючи потреби закладу.. Продукція має постачатися і розвантажуватися транспортом та силами Постачальника до закладу Замовника відповідно до узгодженого графіку із Замовником та наданням копій оригіналів документів для підтвердження якості товару. Постачальник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок. Продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному транспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. Тара та упаковка продуктів харчування повинна бути міцною, чистою, сухою, без стороннього запаху й порушення цілісності.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
385000
385 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ №36 С.БАЛИН ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:26294370 Досьє YouControl
Сайт:http://vpu36.at.ua
Контактна особа:Алла Снігурська
Телефон:+380976334760
E-mail:vpu36zacupki@ukr.net
Місцезнаходження:
32440, Україна, Хмельницька область,Кам'янець-Подільський район село Балин, вул.Центральна будинок 1А
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

1 000
кілограм
32440 , Україна , Хмельницька область , с. Балин , вул. Центральна, 1А ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна09-01-2025, 13:49
ЧастинафілеАктивна09-01-2025, 13:49
Наявність кістокНіАктивна09-01-2025, 13:49
З шкіроюНіАктивна09-01-2025, 13:49
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна09-01-2025, 13:49
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

1 000
кілограм
32440 , Україна , Хмельницька область , с. Балин , вул. Центральна, 1А ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна09-01-2025, 13:49
Термічний станохолодженеАктивна09-01-2025, 13:49
Частинаокіст без кісткиАктивна09-01-2025, 13:49
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:09-01-2025, 13:51:03
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:09-01-2025, 13:49:05
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки за поставлений товар здійснюються протягом 10 календарних днів з моменту поставки Товару.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ