Закупівлю оголошено - 03-01-2025, 12:29. Дата останніх змін - 03-01-2025, 12:29

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143; Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143; Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143; Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143; Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2025-01-03-003085-a Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143; Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143; Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143 від замовника ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 6 "СОНЕЧКО" ЗАГАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 1/3/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-03-003085-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-03-003221-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 03-01-2025, 12:29
по 08-01-2025, 00:00

Поставка Товару здійснюється 2 рази на тиждень до 8:00 ранку (з понеділка по четвер) окремими партіями згідно з заявкою (замовленням) Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка Товару у п’ятницю не дозволяється

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
144900
144 900 UAH(без ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 6 "СОНЕЧКО" ЗАГАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:35045789 Досьє YouControl
Контактна особа:Людмила Афоніна
Телефон:+380503725132, +380312615762
E-mail:dnz6kap20@gmail.com
Місцезнаходження:
88000, Україна, Закарпатська область,м. Ужгород, ВУЛ. КАПІТУЛЬНА, буд. 20
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143

650
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 12:27
ЧастинагрудкаАктивна03-01-2025, 12:27
Наявність кістокНіАктивна03-01-2025, 12:27
З шкіроюНіАктивна03-01-2025, 12:27
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 12:27
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143

120
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 12:27
ЧастинаокістАктивна03-01-2025, 12:27
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 12:27
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143

150
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станзамороженеАктивна03-01-2025, 12:27
ЧастинагрудкаАктивна03-01-2025, 12:27
Наявність кістокНіАктивна03-01-2025, 12:27
З шкіроюНіАктивна03-01-2025, 12:27
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 12:27
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 12:29:05
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 12:27:35
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ