Закупівлю оголошено - 14-10-2024, 16:04. Дата останніх змін - 14-10-2024, 16:08

Обладнання для закладів громадського харчування

Обладнання для закладів громадського харчування... Державна закупівля - UA-2024-10-14-011892-a Обладнання для закладів громадського харчування від замовника ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3027 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ від 10/14/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-10-14-011892-a / на ProZorro / на DoZorro
Період уточнень
Триває
Завершився
з 14-10-2024, 16:04
по 18-10-2024, 08:00
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 18-10-2024, 20:00
по 23-10-2024, 08:00
Аукціон Період аукціонів
Буде визначено з початком прийому пропозицій

Спрощена закупівля
Статус:Період уточнень
Бюджет:
673900
673 900,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Мінімальний крок аукціону:6 739,00 UAH
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Розгляд пропозицій:Поступовий
Мінімальна кількість пропозицій:1
Наявність прекваліфікації:Ні
Замовник:ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3027 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
ЄДРПОУ:08803649 Досьє YouControl
Контактна особа:Костянтин Кривоберець
Телефон:+380671406616
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
Україна
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Активний
Обладнання для закладів громад ...
673 900,00 UAH (з ПДВ)
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Нерухома підкатна діжа А2-ХТД до тістомісильної машини Л4-ХТВ

6
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39314000-6
Промислове кухонне обладнання


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Візок на 18 рівнів для ротаційної печі 600Х800

4
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39314000-6
Промислове кухонне обладнання


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стелаж для зберігання хліба в лотках на 8 рівнів

5
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39314000-6
Промислове кухонне обладнання


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стіл виробничий з бортом та полицею

10
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39310000-8
Обладнання для закладів громадського харчування


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стійка для зберігання кухонного інвентарю

1
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39310000-8
Обладнання для закладів громадського харчування


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лоток пластиковий під хліб

100
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39310000-8
Обладнання для закладів громадського харчування


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Секції хлібних форм з ручками 5Л7 для випікання хліба в ротаційній печі

110
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39310000-8
Обладнання для закладів громадського харчування


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Подовий лист 600Х800 алюмінієвий

55
штука
Україна Київська область
по 20-11-2024
39310000-8
Обладнання для закладів громадського харчування


+-
Пропозиції
+ -
Документи тендеру
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:14-10-2024, 16:08:42
Тип документа: Тендерна документація
ФайлСтанДата та час
Експортовано:14-10-2024, 16:04:11
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ