Закупівля здійснюється згідно пункту 11-2 з урахуванням пункту 10 «Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1178. (зі змінами і доповненнями) 1. Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): - Твердий сир повинен містити масову частку жиру в сухій речовині не більше 50%, масову частку вологи – не більше 45%, масову частку кухонної солі – не більше 3%. Поверхня сиру повинна бути чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям (полімерною вакуумною плівкою), яке щільно прилягає до поверхні сиру. Смак та запах специфічний без сторонніх присмаків та запахів (дозволяється наявність присмаку пастеризації та смакових наповнювачів). Пластична однорідна консистенція, що зберігає форму, рисунок – вічка овальної, неправильної або щілиноподібної форми. Допускається відсутність малюнку. Колір тіста – від білого до жовтого однорідний по всій масі. - Кисломолочний сир має бути натуральним, однорідної консистенції, ніжним, в міру щільним та рівномірним по всій масі, білого кольору, із смаком і запахом молока, з масовою часткою жиру у сухій речовині 10%±1% (напівжирний), свіжий, у тарі виробника. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви, гнилі. Показники якості повинні бути не гірші ніж зазначені в ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». 2. Термін придатності продукції повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Фасування – тара виробника 3. Доставка продукції здійснюється автотранспортом постачальника згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 4. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, один раз на тиждень (невеликими партіями), прийнятий товар обліковується замовником у кілограмах. Час завезення товару з 9.00 до 15.00. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 5. Умови оплати: післяплата в розмірі 100 % згідно видаткових накладних протягом 30 календарних днів. Обсяг поставки: Сир твердий – 65 кг, сир кисломолочний – 400 кг Місце поставки товарів: 24500, Україна, Вінницька область, Ямпільська територіальна громада: Заклад дошкільної освіти с. В. Кісниця вул. Шевченка, 95; Заклад дошкільної освіти с. В. Гальжбіївка вул..Незалежності, 41;Заклад дошкільної освіти с. Дзигівка вул. Центральна, 73; Заклад дошкільної освіти с. Довжок вул.. Калинова,3; Заклад дошкільної освіти с. Дорошівка вул.. Б.Хмельницького, 57; Заклад дошкільної освіти с. Клембівка провул. Шевченка, 10; Заклад дошкільної освіти с. Підлісівка вул.. Соборна, 53 д; Заклад дошкільної освіти с. Писарівка вул.. Центральна, 28; Заклад дошкільної освіти с. Пороги вул.. Дністрянська, 5; Заклад дошкільної освіти с. Тростянець вул. Центральна, 49-б; Заклад дошкільної освіти №3 м. Ямпіль вул.. Свободи, 49; Заклад дошкільної освіти №4 м. Ямпіль вул. Незалежності, 6.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 94 000,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Відділ освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради |
ЄДРПОУ: | 44008082 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Анатолій Волянський |
Телефон: | +380965733922 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 24500, Україна, Вінницька область,Могилів-Подільський р-н, місто Ямпіль , вул.Свободи, будинок 132 |
0 |