Закупівлю оголошено - 04-03-2025, 17:29. Дата останніх змін - 04-03-2025, 17:44

Овочі, фрукти та горіхи в т. ч. яблука, апельсин, часник свіжий, зелень свіжа

Овочі, фрукти та горіхи в т. ч. яблука, апельсин, часник свіжий, зелень свіжа ... Державна закупівля - UA-2025-03-04-014065-a Овочі, фрукти та горіхи в т. ч. яблука, апельсин, часник свіжий, зелень свіжа від замовника Військова частина 3026 Національної гвардії України від 3/4/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-03-04-014065-a / на ProZorro / на DoZorro
Період уточнень
Триває
Завершився
з 04-03-2025, 17:29
по 10-03-2025, 08:00
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 10-03-2025, 20:00
по 13-03-2025, 20:00
Аукціон Період аукціонів
Буде визначено з початком прийому пропозицій

Спрощена закупівля
Статус:Період уточнень
Бюджет:
52790
52 790 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Мінімальний крок аукціону:263,95 UAH
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Розгляд пропозицій:Поступовий
Мінімальна кількість пропозицій:1
Наявність прекваліфікації:Ні
Замовник:Військова частина 3026 Національної гвардії України
ЄДРПОУ:08803632 Досьє YouControl
Контактна особа:Юлія Смішна
Телефон:+380988952595
E-mail:3026_zp@ukr.net
Місцезнаходження:
69083, Україна, Запорізька область,м. Запоріжжя, вул. Музична, 4-Б
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Активний
Овочі, фрукти та горіхи в т. ч ...
52 790 UAH (з ПДВ)
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Яблука свіжі

200
кілограм
Україна
по 31-05-2025
03220000-9
Овочі, фрукти та горіхи


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Часник

60
кілограм
Україна
по 31-05-2025
03220000-9
Овочі, фрукти та горіхи


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Зелень свіжа

90
кілограм
Україна
по 31-05-2025
03220000-9
Овочі, фрукти та горіхи


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Апельсин

200
кілограм
Україна
по 31-05-2025
03220000-9
Овочі, фрукти та горіхи


+-
Пропозиції
+ -
Документи тендеру
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:44:05
      Тип документа: Критерії прийнятності
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Критерії прийнятності
        публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:29:07
          Тип документа: Тендерна документація
            Файл
            Тип
            Приватність
            Стан
            Дата та час
            Дії
            Тендерна документація
            публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:29:07
            Тендерна документація
            публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:29:07
            Тендерна документація
            публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:29:07
              Тип документа: Технічний опис предмету закупівлі
                Файл
                Тип
                Приватність
                Стан
                Дата та час
                Дії
                Технічний опис предмету закупівлі
                публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:29:07
                Технічний опис предмету закупівлі
                публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:29:07
                  Тип документа: Проект договору
                    Файл
                    Тип
                    Приватність
                    Стан
                    Дата та час
                    Дії
                    Проект договору
                    публічнийЕкспортовано:04-03-2025, 17:29:07
                      ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ