Закупівлю оголошено - 01-11-2024, 10:52. Дата останніх змін - 01-11-2024, 10:52

Масло солодковершкове 73% (Код ДК 021:2015 -15530000-2 Вершкове масло)

Масло солодковершкове 73% (Код ДК 021:2015 -15530000-2 Вершкове масло)... Державна закупівля - UA-2024-11-01-003351-a Масло солодковершкове 73% (Код ДК 021:2015 -15530000-2 Вершкове масло) від замовника ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ І.Я.ГОРБАЧЕВСЬКОГО МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ від 11/1/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-11-01-003351-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-11-01-003803-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 01-11-2024, 10:52
по 06-11-2024, 08:00

1.Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ. 2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні. 3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації, Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні. 5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку. 6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання. 7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: м. Тернопіль, вул. Торговиця, 3; вул. Коцюбинського, 18а; Майдан Волі, 1; Теребовлянський район, с. Лошнів, НОК «Червона калина». Пакування- ящик 5 кг

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
63000
63 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ І.Я.ГОРБАЧЕВСЬКОГО МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
ЄДРПОУ:02010830 Досьє YouControl
Контактна особа:Тетяна Валігура
Телефон:+380679231118
E-mail:valigura@tdmu.edu.ua
Місцезнаходження:
46001, Україна, Тернопільська область,м. Тернопіль, майдан Волі, буд. 1
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Масло солодковершкове 73%, ДСТУ 4399

150
кілограм
46001 , Україна , Тернопільська область , м.Тернопіль , м-н Волі,1 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність ДСТУДСТУ 4399Активна01-11-2024, 10:49
ВидсолодковершковеАктивна01-11-2024, 10:49
Вміст жиру73.0відсотокАктивна01-11-2024, 10:49
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:01-11-2024, 10:52:29
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:01-11-2024, 10:49:32
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ