Окіст свинний, без кістки охолоджений повинен відповідати ДСТУ 4590:2006 Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови. Філе куряче охолоджене повинне відповідати ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці. Загальні технічні умови. Стегно куряче охолоджене повинне відповідати ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці. Загальні технічні умови Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці упаковки (тари) маркуванням «без ГМО». Упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим чинним законодавством вимогам. 2.2. Поставка товару здійснюється щоденно, окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника.
| Статус: | Завершена закупівля |
| Бюджет: | 242 045 UAH (з ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Товари |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
| Замовник: | ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ СФЕРИ ПОСЛУГ" |
| ЄДРПОУ: | 03063283 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Щелкунова Тетяна Миколаївна |
| Телефон: | +380382630543 |
| E-mail: | hplsp@i.ua |
| Місцезнаходження: | 29017, Україна, Хмельницька область,Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, будинок 5 |
3 |
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.