Закупівлю оголошено - 19-08-2024, 11:08. Дата останніх змін - 19-08-2024, 11:08

Сметана 20%; Кефір 2,5%; Йогурт питний 2,5%, без наповнювача

Державна закупівля - UA-2024-08-19-003174-a Сметана 20%; Кефір 2,5%; Йогурт питний 2,5%, без наповнювача від замовника ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ "АВАНГАРДІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" АВАНГАРДІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 8/19/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-08-19-003174-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-08-19-001919-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 19-08-2024, 11:08
по 22-08-2024, 00:00

Товар постачається окремими партіями, в заклад освіти, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни (з 07:00 год до 12:00 год щоденно або на наступний день з дня заявки (замовлення)) Замовлення здійснюють підпорядковані заклади самостійно за допомогою засобів телефонного зв’язку. Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження товару здійснюється Постачальником за його власний рахунок. Постачальник повинен поставити Замовнику товари, якість яких відповідає діючим стандартам та нести повну відповідальність за санітарно - гігієнічний стан тари та автотранспорту по доставці товарів. Товар приймається тільки за наявності супровідних документів (товарно - транспортна накладна, декларація виробника або інший документ, якій підтверджує якість) що підтверджують їх походження, безпечність та якість. Розрахунок між Замовником та Постачальником за товар здійснюється у безготівковому порядку, по мірі надходження бюджетних коштів на розрахунковий рахунок Замовника, протягом 10 робочих днів з моменту підписання видаткових накладних, що підтверджує отримання товару.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
169886
169 886,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ "АВАНГАРДІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" АВАНГАРДІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:43137973 Досьє YouControl
Контактна особа:Олена Хмелевська
Телефон:+380984527030
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
67806, Україна, Одеська область,Одеський район, селище Авангард, вул.Добрянського, будинок 26 А
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сметана 20%

114
кілограм
67806 , Україна , Одеська область , Авангард , Добрянського, 26А ,
по 31-12-2024


Ідентифікатор профілю: 147901-15550000-096633-40996564
Ідентифікатор реєстру: ce902677796e4110af9b2ed6b20f3f72
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
8274e62aa5d64a699b4924558682ad7eМасова частка жиру20
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Кефір 2,5%

622
кілограм
67806 , Україна , Одеська область , Авангард , Добрянського, 26А ,
по 31-12-2024


Ідентифікатор профілю: 147554-15550000-178091-40996564
Ідентифікатор реєстру: ce902677796e4110af9b2ed6b20f3f72
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
2aa5a88e40b84bda8b2dc0f15ac8a5beМасова частка жиру2.5
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Йогурт питний 2,5%, без наповнювача

1035
кілограм
67806 , Україна , Одеська область , Авангард , Добрянського, 26А ,
по 31-12-2024


Ідентифікатор профілю: 147601-15550000-456773-40996564
Ідентифікатор реєстру: ce902677796e4110af9b2ed6b20f3f72
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
dcdeb0c573a746608e99cff7848ad3b0Масова частка жиру2.5
fe9619e2b5dd4606b838f7a05835e2dfНаповнювачбез наповнювача
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:19-08-2024, 11:08:27
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:19-08-2024, 11:07:46
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ