ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТОВАРУ М’ясо яловиче вирізка (М’якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг) – м’ясо яловиче, теляче (м’якоть без кістки 1 категорії) охолоджене великими шматками. Яловичина вищого ґатунку. М'ясо має бути охолоджене(з температурою в товщині м’якоті не більше 5°С не менше 0°С), м’якуш, отриманий від спинної, поперекової та лопаткової частин туші, зачищене від сухожилок і грубих поверхневих плівок, не заморожене. Краї зарівнені та без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше 10 мм. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. М’ясо має бути без стороннього запаху, по консистенції – пружним та еластичним. Колір (від блідо-рожевого до червоного) і запах характерні для доброякісного м’яса. Товар повинен відповідати умовам ДСТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. М'ясо за органолептичними, хімічними, мікроскопічними, гістологічними показниками відповідати встановленим нормам. Без ГМО. На шматках м’яса не дозволено наявності внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, забруднення. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Упаковка м'яса повинна мати маркування, нанесене типографським способом або іншим способом незмивною фарбою, що не має запаху і не змивається, безпосередньо на пакувальний матеріал, на етикетку, з зазначенням: назви та адреси виробника, його товарного знаку (за наявності), телефону, адреси потужності виробництва, виду м'яса, категорії та його термічного стану; маси нетто, брутто, кг; дати виробництва (число, місяць, рік); умов зберігання; строку придатності; номеру партії. Товар повинен передаватися Замовнику в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Термін (строк) придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання. Поставка товару згідно з заявками за узгодженим графіком. Свинина окіст охолоджена (М’якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг) – свинина пісна не нижче 1 категорії (без кісток), м’ясна, обрізна охолоджена великими шматками. Свинина пісна – не нижче першого ґатунку. М'ясо має бути охолоджене (з температурою в товщині м’якоті не більше 5°С не менше 0°С), м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання чи стороннього запаху, та має бути одержано від забою здорової тварини. М'ясо за органолептичними, хімічними, мікроскопічними, гістологічними показниками відповідати встановленим нормам. Без ГМО. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявністьхрящів і дрібних кісточок не допускається. Товар повинен відповідати умовам ДСТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір (від блідо - рожевого до червоного) і запах характерні для добро якісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Упаковка м'яса повинна мати маркування, нанесене типографським способом або іншим способом незмивною фарбою, що не має запаху і не змивається, безпосередньо на пакувальний матеріал, на етикетку, з зазначенням: назви та адреси виробника, його товарного знаку (за наявності), телефону, адреси потужності виробництва, виду м'яса, категорії та його термічного стану; маси нетто, брутто, кг; дати виробництва (число, місяць, рік); умов зберігання; строку придатності; номеру партії. Товар повинен передаватися Замовнику в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Термін (строк) придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання. Поставка товару згідно з заявками за узгодженим графіком. Філе куряче (Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг) – охолоджене без шкірки та кісток,овальної форми, не пошкоджене, не деформоване, щільне, пружне, зовнішня поверхня чиста та суха (не завітрена). Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Має бути без стороннього запаху, по консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір(від блідо - рожевого до рожевого) і запах характерні для добро якісного м’яса. М'ясо має бути охолоджене (з температурою в товщині м’якоті не більше 5°С не менше 0°С),М'ясо за органолептичними, хімічними, мікроскопічними, гістологічними показниками відповідати встановленим нормам. Без ГМО. Товар повинен відповідати умовам ДСТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. Упаковка м'яса повинна мати маркування, нанесене типографським способом або іншим способом незмивною фарбою, що не має запаху і не змивається, безпосередньо на пакувальний матеріал, на етикетку, з зазначенням: назви та адреси виробника, його товарного знаку (за наявності), телефону, адреси потужності виробництва, виду м'яса, категорії та його термічного стану; маси нетто, брутто, кг; дати виробництва (число, місяць, рік); умов зберігання; строку придатності; номеру партії. Товар повинен передаватися Замовнику в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Термін (строк) придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання. Поставка товару згідно з заявками за узгодженим графіком. Постачання має здійснюватися спеціалізованим транспортом Постачальника, Постачальник здійснює поставку Товару згідно заявки Замовника щодня до 7:00 год. У разі надання товару неналежної якості або товару, що не відповідає умовам Договору, Постачальник зобов’язується замінити такий Товар за власний рахунок у термін 2 (два) робочі дні з дати з моменту отримання повідомлення від Замовника та Акта про виявлені недоліки. Місце поставки товару: 32313, Хмельницька обл., м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського 41в. Поставка Товару здійснюється в упаковці, придатній для її транспортування, і такій, що відповідає встановленим в Україні вимогам і забезпечує, за умови належного поводження з Товаром, схоронність Товару під час транспортування, розвантаження та збереження. Замовник здійснює оплату за поставлений товар в національній валюті України в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника після поставки товару Замовнику протягом 30 календарних днів, згідно наданих Постачальником накладних за наявності фінансування.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 2 250 000,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Кам’янець – Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Хмельницької області |
ЄДРПОУ: | 25921037 Досьє YouControl |
Сайт: | http://kpml.com.ua/ |
Контактна особа: | Павлюк Роксолана Ігорівна |
Телефон: | +380384951042 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 32313, Україна, Хмельницька область,місто Кам’янець – Подільський, проспект Грушевського, будинок 41-В |
0 |