1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Риба хек тушка б/г заморожений. • першого сорту; • тушка вагою 300-500 г, без голови; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба скумбрія заморожена. • першого сорту; • риба в цілому вигляді вагою 400-600 г; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба мойва заморожена. • першого сорту; • риба в цілому вигляді 20-30 шт/кг.; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, зовнішні пошкодження, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба аргентина заморожена. • першого сорту; • тушка вагою 200-500 г, без голови; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба морський окунь заморожений • суха заморозка; • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868; • забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне; • плавці червоні без темних смуг; • тушка без голови; • вага однієї тушки 300 – 500г.; • смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку; • зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна; • зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби; • запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів; • заморожена не більше одного разу; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба мінтай заморожений • мінтай свіжоморожений без голови повинен відповідати діючим державним стандартам та санітарним нормам; • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868; • вид заморозки – суха; • спосіб розбирання - тушка без голови (риба, у якої голова, нутрощі, луска, ікра чи молочко видалено, тонка черевна частина розрізана по прямій лінії); • вимоги до зовнішнього вигляду та обробки – поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові, без льодяної глазурі та снігу, ціла; • маса однієї риби – від 250 до 500г.; • тушка мінтая - чиста, рівна, ціла, без значного деформування; • консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби; • колір властивий цьому виду риби; • запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху; • заморожена не більше одного разу; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба лосось заморожений • першого сорту; • тушка вагою від 4000-5000 г, патрана без голови; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Сторонами погоджено, що поставка товару здійснюється Постачальником протягом 30-ти календарних днів з дати укладення договору, але не раніше 01 січня 2025 року. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.04.2025 року.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 1 829 021 UAH(без ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» |
ЄДРПОУ: | 05425046 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Мотоман Марія Петрівна |
Телефон: | 380363662935 |
E-mail: | SheYN@rnpp.atom.gov.ua |
Місцезнаходження: | Україна |
0 |