Закупівлю оголошено - 09-12-2024, 12:15. Дата останніх змін - 09-12-2024, 12:15

М'ясо яловичини та субпродукти заморожені

М'ясо яловичини та субпродукти заморожені... Державна закупівля - UA-2024-12-09-007739-a М'ясо яловичини та субпродукти заморожені від замовника Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» від 12/9/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-09-007739-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-05-019521-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 09-12-2024, 12:15
по 12-12-2024, 11:00

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: М’ясо яловичини в блоках вищого сорту заморожене. • м'якуш, крупний шматок (філе, товстий край, м’ясо вищого сорту із задньої частини), без кісток та шкіри; • знежиловане, зачищене від сухожилок і грубих поверхневих плівок; • м’ясо не повинне мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м'яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м'яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Печінка яловича заморожена. • вищого сорту; • печінка не повинна мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженої печінки: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду печінки без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Язик яловичий заморожений • вищого сорту, доброякісний; • язик не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – притаманний даному виду сировини; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, кожен язик має бути окремо запакований у поліетиленову плівку; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • язик яловичий, виготовлений за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Череви • вузька (діаметром до 32 мм); • очищена від жиру; • не забруднена сторонніми домішками та вмістом кишок; • товар не повинен мати згустків крові; • кінці кожного відрізка акуратно обрізані; • упаковані пучками (1 пучок не більше 10 м.); • фасовані в п/е плівку, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами; • колір – притаманний даному виду сировини; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортується в картонному ящику або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • кишкова оболонка, виготовлена за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником з 01 січня 2025 року протягом 30-ти календарних днів. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.04.2025 року.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
2290645
2 290 645 UAH(без ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
ЄДРПОУ:05425046 Досьє YouControl
Контактна особа:Мотоман Марія Петрівна
Телефон:380363662935
E-mail:SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Місцезнаходження:
Україна
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019

8 700
кілограм
Україна ,
по 30-01-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна09-12-2024, 12:14
Частинаблок із знежилованого мясаАктивна09-12-2024, 12:14
Термічний станзамороженеАктивна09-12-2024, 12:14
СортвищийАктивна09-12-2024, 12:14
Відповідність стандартуГСТУ 46.019Активна09-12-2024, 12:14
Розмірний рядмаса шматків у блоці не менше 200 гАктивна09-12-2024, 12:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Печінка яловича, заморожена

1 600
кілограм
Україна ,
по 30-01-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна09-12-2024, 12:14
ЧастинапечінкаАктивна09-12-2024, 12:14
Термічний станзамороженеАктивна09-12-2024, 12:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Язик яловичий, заморожений

400
кілограм
Україна ,
по 30-01-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна09-12-2024, 12:14
ЧастинаязикАктивна09-12-2024, 12:14
Термічний станзамороженеАктивна09-12-2024, 12:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Череви свинячі, фабрикат, в соленому вигляді, сорт перший, вузькі

1 000
метр
Україна ,
по 30-01-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидсвинячіАктивна09-12-2024, 12:14
За способом обробленняфабрикатАктивна09-12-2024, 12:14
За способом консервуванняв соленому виглядіАктивна09-12-2024, 12:14
СортпершийАктивна09-12-2024, 12:14
Розподіл за калібромвузькі (діаметром до 32 мм)Активна09-12-2024, 12:14
Характеристики не суперечать ДСТУ 4285ТакАктивна09-12-2024, 12:14
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:09-12-2024, 12:15:53
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:09-12-2024, 12:14:22
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Інша подія
          Опис:
          ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          45
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ