Закупівлю оголошено - 15-10-2024, 11:45. Дата останніх змін - 15-10-2024, 11:45

Вершкове масло

Вершкове масло... Державна закупівля - UA-2024-10-15-005115-a Вершкове масло від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЛЮБАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 10/15/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-10-15-005115-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-10-15-003593-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 15-10-2024, 11:45
по 18-10-2024, 08:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
112000
112 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЛЮБАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:41865996 Досьє YouControl
Контактна особа:Дрига Тетяна
Телефон:+380967464627
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
13100, Україна, Житомирська область,Любарський район, селище міського типу Любар, ВУЛИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, будинок 15
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399

320
кілограм
Україна ,
по 31-12-2024


Ідентифікатор профілю: 289071-15530000-127900-40996564
Ідентифікатор реєстру: 825f7910fb1e438dba2d582d5efebed9
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність ДСТУДСТУ 4399Активна15-10-2024, 11:45
ВидсолодковершковеАктивна15-10-2024, 11:45
Вміст жиру72.5Активна15-10-2024, 11:45
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:15-10-2024, 11:45:49
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:15-10-2024, 11:45:23
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
Подія:
Поставка товару
Тип оплати:
Пiсляоплата
Тип днів:
Календарні
Розмір оплати(%):
100
Період (днів):
30
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ