Закупівлю оголошено - 09-12-2024, 15:22. Дата останніх змін - 09-12-2024, 15:22

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, Д... Державна закупівля - UA-2024-12-09-015192-a Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590 від замовника Львівський державний музичний ліцей імені С.Крушельницької від 12/9/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-09-015192-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-09-018052-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 09-12-2024, 15:22
по 12-12-2024, 00:00

«ДК 021:2015:15110000-2 «М’ясо» (CPV) (М'ясо свинини охолоджене ( нежирна, м’ясна м’якоть, задній окіст), тушка курки охолоджена, філе курки охолоджене, бедро курки охолоджене.) Тушка курки охолоджена : Тушка курки охолоджена повинна бути вітчизняного виробника . Тушки курей охолоджені, 1 категорії, без потрухів, мають бути охолоджені без заморожування, добре обезкровлені, чисті, без залишків пуху, і пір’я, воску, без подряпин, розривів, плям, синців, залишків кишечнику, без стороннього запаху. Поверхня тушок повинна бути нормального білувато-жовтого кольору з яскравим відтінком. Не допускаються тушки погано обезкровлені, з подряпинами на спині, кров’яними плямами, що потребують видалення, з переломами гомілки та крил при наявності оголених кісток, які мають темну пігментацію. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). М'ясо свинини охолоджене ( нежирна, м’ясна м’якоть, задній окіст): М’ясо свинини повинно бути вітчизняного виробника, без кості, м’якоть нежирна, задній окіст без шкіри, без сала, шматки 2-3 кг, охолодженим згідно ДСТУ. Має відповідати органолептичним показникам. Зовнішній вигляд: м’якуш тазостегнової частини виключно із посмугованих м’язів, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок, поверхня чиста , не завітрена. Колір: від рожевого до червоного . Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Філе курки охолоджене : Філе куряче повинно бути вітчизняного виробника охолоджене, без кісток, поділене одинарними кусками. Відповідно до ДСТУ 3143:2013 Філе куряче охолоджене повинно бути світлого кольору, не обвітрене, без стороннього запаху, не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Поверхня помірено-волога, колір відповідає м’ясу даного виду птиці. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік прозорий. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Бедро курки : Охолоджене, без хребтової кістки. Добре знекровлене з чистою поверхнею, без згустків крові, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Оперення повністю видалено. Запах, властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Ціна на товар встановлена в національній валюті України. В ціну включаються всі затрати учасника, пов’язані з виконанням Договору, в т. ч. витрати на транспортування, навантаження, розвантаження, сплату податків і зборів (обов’язкових платежів). У ціну товару повинно входити упаковка, розфасовка. Оплата за поставлений товар Замовником здійснюється протягом 7 (сім) банківських днів після підписання накладних. Замовник не несе відповідальності за затримку фінансування договору, яка виникає за наявності відповідного бюджетного фінансування, що виникає не з його вини. Постачання товару відбувається щоденно відповідно до заявок Замовника партіями від 1 кг і повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Продукти харчування постачаються за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність та якість. Термін придатності запропонованого товару на момент поставки повинен бути не менше 90% від загального терміну його реалізації. Забороняється завозити недоброякісний товар. На недоброякісний товар складається акт і такий товар повертається Постачальнику. Постачальник зобов’язаний замінити товар в продовж 2-х годин від моменту виявлення. Постачальник зобов’язаний мати у наявності такі діючі документи : сертифікати на систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів, видані органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я учасника та дійсні на момент подання пропозиції:- ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018. IDT);- ДСТУ EN ISO 9001:2018 (ISO 9001:2015, IDT)., Замовник при підписанні договору має право перевірити наявність даних документів. Забороняється завозити без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, а також маркування, передбаченого чинним законодавством, продукція не приймається. Поставка здійснюється спеціальним транспортом Постачальника. Автотранспорт повинен мати санітарний паспорт/довідку про проходження санітарної обробки чинний на весь період дії договору. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки. Поставка товару здійснюється в день зазначений в замовленні Замовника в період з 07.00 до 08.00 год. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Постачальника та за рахунок Постачальника. При поставці товару, Постачальник повинен дотримуватися температурного режиму при перевезенні, який передбачено для даного виду продукції. Споживча та транспортна тара повинна мати маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару: до 31.12.2024 року або до повного виконання договірних зобов’язань. Замовник, за погодженням з Постачальником , може зменшувати кількість товару та суму договору в залежності від реальної потреби по товару. Місце поставки визначено у Додатку 1 до договору. Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 15110000-2.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
25755
25 755 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Львівський державний музичний ліцей імені С.Крушельницької
ЄДРПОУ:02214231 Досьє YouControl
Контактна особа:Оксана Бабій
Телефон:+380322762411
E-mail:bedronka1991@ukr.net
Місцезнаходження:
79005, Україна, Львівська область,м. Львів, вул. ЗЕЛЕНА, будинок 10
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143

35
кілограм
79005 , Україна , Львівська область , Львів , вул. Зелена, будинок 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна09-12-2024, 15:22
Частинакури-тушкиАктивна09-12-2024, 15:22
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна09-12-2024, 15:22
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

78
кілограм
79005 , Україна , Львівська область , Львів , вул. Зелена, будинок 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна09-12-2024, 15:22
ЧастинастегноАктивна09-12-2024, 15:22
З шкіроюТакАктивна09-12-2024, 15:22
Наявність кістокТакАктивна09-12-2024, 15:22
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна09-12-2024, 15:22
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

14
кілограм
79005 , Україна , Львівська область , Львів , вул. Зелена, будинок 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна09-12-2024, 15:22
ЧастинафілеАктивна09-12-2024, 15:22
Наявність кістокНіАктивна09-12-2024, 15:22
З шкіроюНіАктивна09-12-2024, 15:22
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна09-12-2024, 15:22
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

45,50
кілограм
79005 , Україна , Львівська область , Львів , вул. Зелена, будинок 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна09-12-2024, 15:22
Термічний станохолодженеАктивна09-12-2024, 15:22
Частинаокіст без кісткиАктивна09-12-2024, 15:22
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:09-12-2024, 15:22:51
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:09-12-2024, 15:22:11
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ