Закупівлю оголошено - 05-12-2024, 19:05. Дата останніх змін - 05-12-2024, 19:05

Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий, Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий

Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий, Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий... Державна закупівля - UA-2024-12-05-020425-a Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий, Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий від замовника Державний заклад «Центр психічного здоров’я та реабілітації ветеранів «Лісова поляна» Міністерства охорони здоров’я України» від 12/5/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-05-020425-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-05-025038-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 05-12-2024, 19:05
по 10-12-2024, 19:06

Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий (Сосиски вищого сорту повинні бути вагою 40 грам з похибкою не більше 5%), Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
109200
109 200 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Державний заклад «Центр психічного здоров’я та реабілітації ветеранів «Лісова поляна» Міністерства охорони здоров’я України»
ЄДРПОУ:22872893 Досьє YouControl
Контактна особа:Кравчук Ірина Вікторівна
Телефон:+380500290986
E-mail:lisova-polyana@ukr.net
Місцезнаходження:
04075, Україна, м. Київ,місто, вул. Лінія 7, буд. 25
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий

200
кілограм
04075 , Україна , м. Київ , місто Київ , вул. Лінія 7, буд. 25 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидсосискиАктивна05-12-2024, 19:01
СортвищийАктивна05-12-2024, 19:01
Склад м'ясної сировинисвинина, яловичинаАктивна05-12-2024, 19:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий

440
кілограм
04075 , Україна , м. Київ , місто Київ , вул. Лінія 7, буд. 25 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
За способом обробкинапівкопченаАктивна05-12-2024, 19:01
Склад м'ясної сировинисвинина, яловичинаАктивна05-12-2024, 19:01
СортвищийАктивна05-12-2024, 19:01
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:05-12-2024, 19:05:33
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:05-12-2024, 19:01:51
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          Умови доставки:
          Подія:
          Подання заявки
          Опис:
          Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями (один раз на тиждень) транспортом Постачальника (спеціально обладнаним транспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару), згідно наданих заявок покупцем попередньо зробленими телефоном або у письмовому вигляді. Товар постачається в першій половині дня, протягом 2–х робочих днів з моменту замовлення у відповідній тарі та/або упаковці, які забезпечують збереження якості товару.
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ