1 - - Довідку в довільній формі з інформацією про обладнання та матеріально-технічну базу Учасника процедури закупівлі. (Учасник повинен вказати в довідці яке саме обладнання та матеріально- технічну базу він має в наявності). - Гарантійний лист про те, що до моменту укладання договору Учасник доукомплектує їдальню таким матеріально-технічним обладнанням та інвентарем: буфетна стійка - 1 шт., мікрохвильова піч - 1 шт., холодильна вітрина на буфеті - 1 шт., термобот з дозатором для гарячих напоїв - 2 шт., каструля 10 л - 6 шт., каструля 20 л - 5 шт., каструля 30л. - 3 шт., каструля 40 л - 3 шт., каструля 50 л - 2 шт., сковорідка - 8 шт., казан - 3 шт., лотки нержавіючі - 9 шт., лотки алюмінієві - 8 шт., миска нержавіюча - 11 шт., миска алюмінієва - 6 шт., кухонний інвентар (терки, ножі, сито, черпаки, роздавальні ложки) - 54 шт., вилка нержавіюча - 300 шт., ложка нержавіюча -150 шт., тарілка 180 гр. - 500 шт., салатник 150 гр. - 300 шт., супова тарілка 300 гр. - 200 шт., електром’ясорубка професійна (для сирого) - 1 шт., електром’ясорубка професійна (для вареного) - 1 шт., холодильні камери - 3 шт., холодильник побутовий - 2 шт., шафа для збереження спецодягу - 3 шт., електроплита двох-камфорна - 1 шт., стіл для обробки та розділення овочів - 1 шт., дошки дерев’яні - 7 шт., дошки пластикові кольорові - 7 шт., піддони для зберігання овочів - 4 шт., тістоміс на 50 л. - 1 шт., растойка для тіста (вистоювання для тіста) - 1 шт., міксер професійний - 1 шт., збивальна машина 30 л - 1 шт., шафа пекарська трьох секційна - 1 шт., пончикова лінія - 1 шт., стіл для розділення тіста - 3 шт., інвентар для розділення тіста - 80 шт., дека кондитерські - 15 шт., дека з бортиком - 20 шт., електром’ясорубка побутова - 2 шт., овочерізка - 1 шт., шафа для зберігання миючих та дезінфікуючих засобів - 1 шт., шафа для прибирального інвентаря - 1 шт., мусорні баки на 120 л. - 5 шт.
Статус: Активна
Дата створення: 30-12-2024, 21:24:35