Закупівлю оголошено - 17-11-2025, 22:44. Дата останніх змін - 17-11-2025, 22:44

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, та М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 згідно ДК 021:2015 - 15110000-2 - М'ясо

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, та М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 згідно ДК 021:2015 - 15110000-2 - М'ясо... Державна закупівля - UA-2025-11-17-017682-a Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, та М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 згідно ДК 021:2015 - 15110000-2 - М'ясо від замовника ГАННІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ від 11/17/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-17-017682-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-17-022168-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 17-11-2025, 22:44
по 20-11-2025, 22:42

Згідно умов Договору

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
126345
126 345 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ГАННІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:26372555 Досьє YouControl
Контактна особа:Анастасія Кузнецова
Телефон:+380988917417
E-mail:aokuznetsova2025@gmail.com
Місцезнаходження:
51620, Україна, Дніпропетровська область,село Ганнівка, ВУЛИЦЯ Центральна, будинок 59А
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

150
кілограм
51620 , Україна , Дніпропетровська область , 51620УкраїнаДніпропетровська область51620УкраїнаДніпропетровська областьс. Ганнівка вул. Центральна 59А; с.Мишурин Ріг вул Шкільна 22; с.Дніпровокам’янка вул Шкільна.1;с. Правобережне, вул. Центральна 2 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
КатегоріяпершаАктивна17-11-2025, 22:43
Термічний станохолодженеАктивна17-11-2025, 22:43
ЧастинафілеАктивна17-11-2025, 22:43
Наявність кістокНіАктивна17-11-2025, 22:43
З шкіроюНіАктивна17-11-2025, 22:43
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна17-11-2025, 22:43
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

250
кілограм
51620 , Україна , Дніпропетровська область , 51620УкраїнаДніпропетровська область51620УкраїнаДніпропетровська областьс. Ганнівка вул. Центральна 59А; с.Мишурин Ріг вул Шкільна 22; с.Дніпровокам’янка вул Шкільна.1;с. Правобережне, вул. Центральна 2 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна17-11-2025, 22:43
Термічний станохолодженеАктивна17-11-2025, 22:43
Частинам'якоть без кісткиАктивна17-11-2025, 22:43
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:17-11-2025, 22:44:27
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:17-11-2025, 22:43:33
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки за поставлені Товар здійснюється в межах відповідних бюджетних асигнувань в безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 20 (двадцяти) банківських днів з моменту поставки товару. Підставою для проведення розрахунків є оформлена видаткова накладна
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          20
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ