Закупівлю оголошено - 31-12-2024, 12:33. Дата останніх змін - 31-12-2024, 12:33

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2024-12-31-003908-a Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 від замовника Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 12/31/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-31-003908-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-31-004333-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 31-12-2024, 12:33
по 03-01-2025, 12:32

Товар повинен постачатись кожного тижня, відповідно до заявок, з 8:00 годин до 14:00 години, крім суботи та неділі

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
1651000
1 651 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради
ЄДРПОУ:25889776 Досьє YouControl
Контактна особа:Кобзєва Наталія Іванівна
Телефон:+380385445075
E-mail:sk-osvita@i.ua
Місцезнаходження:
31100, Україна, Хмельницька область,місто Старокостянтинів, вулиця Ессенська 2 блок 5
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

2 000
кілограм
31100 , Україна , Хмельницька область , місто Старокостянтинів , навчальні заклади згідно додатку 2 до договору ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинаокіст без кісткиАктивна31-12-2024, 12:27
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 12:27
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна31-12-2024, 12:27
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

500
кілограм
31100 , Україна , Хмельницька область , місто Старокостянтинів , навчальні заклади згідно додатку 2 до договору ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна31-12-2024, 12:27
Частинам'якоть без кісткиАктивна31-12-2024, 12:27
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 12:27
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна31-12-2024, 12:27
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

6 000
кілограм
31100 , Україна , Хмельницька область , місто Старокостянтинів , навчальні заклади згідно додатку 2 до договору ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна31-12-2024, 12:27
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 12:27
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна31-12-2024, 12:27
З шкіроюНіАктивна31-12-2024, 12:27
Наявність кістокНіАктивна31-12-2024, 12:27
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:31-12-2024, 12:33:20
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:31-12-2024, 12:27:57
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ