Додаткові характеристики 1. Вирізка свинна, охолоджена ДСТУ 4590:2006 Від корейки видовженої форми, без сала, не допускаються дрібні шматки та обрізки, без кісток, свіже, свинина має бути вітчизняного виробника, товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності. М'ясо повинне бути охолоджене не заморожене. Запах свіжий без сторонніх запахів. Якість товару повинна відповідати ДСТУ, 600кг. 2.М’якоть без кістки свинина охолоджена ДСТУ 4590:2006 Котлетне м'ясо свинини з вмістом жиру 80/20, кусочки м'ясної м'якотi рiзної величини та маси, товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності. М'ясо повинне бути охолоджене не заморожене. Запах свіжий без сторонніх запахів, має бути вітчизняного виробника, 800 кг. 3.Ребро свинне обрізне охолоджене ДСТУ 4590:2006 Запах, властивий доброякісному м’ясу свинини без сторонніх запахів, свіжі, кістки з залишками м’яса після обвалки, товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності. М'ясо повинне бути охолоджене не заморожене. Запах свіжий без сторонніх запахів, має бути вітчизняного виробника, 400кг 4.Ошийок свинний, охолоджений ДСТУ 4590:2006 Шийна частина свиняча без кістки складається із м’язів, які прилягають до основи шиї. Продукт має приємний світлий колір, ніжну текстуру, товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності, ознак замороження та повторного замороження. М'ясо повинне бути охолоджене не заморожене. Запах свіжий без сторонніх запахів,800 кг. 5.Ребра свинні необрізні охолодженіДСТУ 4590:2006 Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Вищого ґатунку, товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності. М'ясо повинне бути охолоджене не заморожене. Запах свіжий без сторонніх запахів, 500кг Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування, а саме не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджував, підсилювачів смаку, консервантів, а також ГМО. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 484 000 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ |
ЄДРПОУ: | 20001487 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Вікторія Удот |
Телефон: | +380332245862 |
E-mail: | fv_usbu_vol1@ssu.gov.ua |
Місцезнаходження: | 43005, Україна, Волинська область,м.Луцьк, пр-т Василя Мойсея,4 |
0 |