Закупівлю оголошено - 26-12-2024, 08:36. Дата останніх змін - 26-12-2024, 08:36

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590... Державна закупівля - UA-2024-12-26-000408-a Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590 від замовника Відділ освіти, культури, молоді та спорту Знам'янської сільської ради від 12/26/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-26-000408-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-26-000409-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 26-12-2024, 08:36
по 31-12-2024, 00:00

Поставка Товару здійснюється за адресами, які зазначені в проєкті Договору

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
469630.2
469 630,20 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Відділ освіти, культури, молоді та спорту Знам'янської сільської ради
ЄДРПОУ:42165088 Досьє YouControl
Контактна особа:Руденко Ольга Вікторівна
Телефон:+380950825658
E-mail:osvitaznamenkaotg@ukr.net
Місцезнаходження:
67211, Україна, Одеська область,Знам'янка, вул. Лікарняна, 9 А
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

545
кілограм
67211 , Україна , Одеська область , об'єкти , які знаходяться на балансі ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗНАМ'ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинастегноАктивна26-12-2024, 08:34
Термічний станохолодженеАктивна26-12-2024, 08:34
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна26-12-2024, 08:34
Наявність кістокТакАктивна26-12-2024, 08:34
З шкіроюТакАктивна26-12-2024, 08:34
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

1 383
кілограм
67211 , Україна , Одеська область , об'єкти , які знаходяться на балансі ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗНАМ'ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна26-12-2024, 08:34
Термічний станохолодженеАктивна26-12-2024, 08:34
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна26-12-2024, 08:34
З шкіроюНіАктивна26-12-2024, 08:34
Наявність кістокНіАктивна26-12-2024, 08:34
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

580
кілограм
67211 , Україна , Одеська область , об'єкти , які знаходяться на балансі ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗНАМ'ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частиналопатка без кісткиАктивна26-12-2024, 08:34
Термічний станохолодженеАктивна26-12-2024, 08:34
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна26-12-2024, 08:34
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:26-12-2024, 08:36:24
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:26-12-2024, 08:34:18
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          5
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ