Закупівлю оголошено - 26-02-2025, 18:33. Дата останніх змін - 26-02-2025, 18:33

Суповий набір, охолоджений та філе куряче, охолоджене за кодом ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо, 15112000-6 - М’ясо свійської птиці

Суповий набір, охолоджений та філе куряче, охолоджене за кодом ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо, 15112000-6 - М’ясо свійської птиці... Державна закупівля - UA-2025-02-26-012905-a Суповий набір, охолоджений та філе куряче, охолоджене за кодом ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо, 15112000-6 - М’ясо свійської птиці від замовника КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ХЕРСОНСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР" ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ від 2/26/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-02-26-012905-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-02-26-016093-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 26-02-2025, 18:33
по 03-03-2025, 08:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
60000
60 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ХЕРСОНСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР" ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:02009896 Досьє YouControl
Контактна особа:Вікторія Кожухарь
Телефон:+380950462957
E-mail:vk02009896@ukr.net
Місцезнаходження:
73000, Україна, Херсонська область,місто Херсон, селище міського типу Антонівка, ШОСЕ В'ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА будинок 26Б
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

250
кілограм
Україна , Херсонська область , Херсон , вул.Кримська 138 ,
по 25-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна26-02-2025, 18:31
ЧастинафілеАктивна26-02-2025, 18:31
Наявність кістокНіАктивна26-02-2025, 18:31
З шкіроюНіАктивна26-02-2025, 18:31
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна26-02-2025, 18:31
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Суповий набір, охолоджений, ДСТУ 3143

200
кілограм
Україна , Херсонська область , Херсон , вул.Кримська 138 ,
по 25-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна26-02-2025, 18:31
Частинасуповий набірАктивна26-02-2025, 18:31
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна26-02-2025, 18:31
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:26-02-2025, 18:33:14
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:26-02-2025, 18:31:47
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником після поставки Постачальником товару (товарів) протягом 30 робочих днів з моменту поставки товару, що встановлюється моментом підписання видаткової накладної обома сторонами, та пред’явлення документів.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          Умови доставки:
          Подія:
          Подання заявки
          Опис:
          Постачання товарів здійснюється на підставі письмових або усних заявок Замовника, протягом 10 календарних днів після одержання такої заявки транспортом Постачальника і за його рахунок (включаючи розвантаження товару)
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ