Закупівлю оголошено - 08-01-2025, 15:51. Дата останніх змін - 08-01-2025, 15:51

Сир м'який 45%, адигейський, ДСТУ 4395, Сир м'який 45%, бринза, ДСТУ 4395, Сир кисломолочний 9%

Сир м'який 45%, адигейський, ДСТУ 4395, Сир м'який 45%, бринза, ДСТУ 4395, Сир кисломолочний 9%... Державна закупівля - UA-2025-01-08-006807-a Сир м'який 45%, адигейський, ДСТУ 4395, Сир м'який 45%, бринза, ДСТУ 4395, Сир кисломолочний 9% від замовника Комунальне некомерційне підприємство "Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги" Хмельницької обласної ради від 1/8/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-08-006807-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-08-009404-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 08-01-2025, 15:51
по 13-01-2025, 09:00

Згідно умов договору

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
1861200
1 861 200 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Комунальне некомерційне підприємство "Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги" Хмельницької обласної ради
ЄДРПОУ:02004580 Досьє YouControl
Контактна особа:Климчук Віталій Леонідович
Телефон:+380933496123
E-mail:buleshna@ukr.net
Місцезнаходження:
32120, Україна, Хмельницька область,Хмельницький район, село Скаржинці, Розсошанська ТГ
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир м'який 45%, адигейський, ДСТУ 4395

300
кілограм
32120 , Україна , Хмельницька область , Хмельницький район , село Скаржинці, Розсошанська ТГ ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидадигейськийАктивна08-01-2025, 15:46
Масова частка жирувід 45 до 45%Активна08-01-2025, 15:46
Відповідність ДСТУ 4395ТакАктивна08-01-2025, 15:46
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир м'який 45%, бринза, ДСТУ 4395

300
кілограм
32120 , Україна , Хмельницька область , Хмельницький район , село Скаржинці, Розсошанська ТГ ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидбринзаАктивна08-01-2025, 15:46
Масова частка жирувід 45 до 45%Активна08-01-2025, 15:46
Відповідність ДСТУ 4395ТакАктивна08-01-2025, 15:46
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир кисломолочний 9%

10 000
кілограм
32120 , Україна , Хмельницька область , Хмельницький район , село Скаржинці, Розсошанська ТГ ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Масова частка жиру9%Активна08-01-2025, 15:46
ДобавкиНіАктивна08-01-2025, 15:46
Відповідність ДСТУ 4554ТакАктивна08-01-2025, 15:46
БезлактознийНіАктивна08-01-2025, 15:46
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:08-01-2025, 15:51:07
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:08-01-2025, 15:46:51
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Інша подія
          Опис:
          Замовник здійснює оплату за поставлений товар в національній валюті України в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника. Розрахунки за поставлений товар здійснюються протягом 30 календарних днів з дня підписання видаткової накладної.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ