Постачальник гарантує, що товар, який постачається за Договором відповідає вимогам якості діючих стандартів та надає Покупцю з кожною партією продуктів документи передбачені Статтею 5 Закону України № 771/ 97 від. 23.12.1997р. «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» та відповідає наступним вимогам: - якість товару, що постачається повинна відповідати вимогам нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Консерви рибні повинні бути розфасовані в металеві банки (ДСТУ 7771:2015 «Банки металеві для консервів. Технічні умови»). Томатний соус однорідний, без відділення водянистої частини, від оранжево-червоного до світло-коричневого кольору. Маса нетто консерви в банці повинна бути 240 г. Внутрішня поверхня банок і кришок повинна бути вкрита шаром лаку або емалі або їх суміші або іншими матеріалами дозволеними до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. Банки повинні бути запаковані у транспорту тару (ящики з гофрованого картону або термозсідальну плівку). Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування банки повинно бути здійснено методом літографії або на етикетці, виконаній типографічним та іншим способами, із зазначенням такої інформації: - найменування та адреси підприємства-виробника (за рішенням виробника може не зазначатися); - назва консерви; - кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності; - умови зберігання; - склад консерви (співвідношення основних компонентів, %); - інформація про харчову цінність продукту; - номер партії виробництва; - маса нетто. На маркуванні транспортної тари зазначається: - найменування та адреси підприємства-виробника (за рішенням виробника може не зазначатися); - назва консерви; - умови зберігання; - номер партії виробництва; - маса нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Строк (термін) придатності до споживання консерви в день їх постачання до замовника повинен становити не менше 15 місяців при температурі зберігання від 0 0С до 20 0 С.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 129 450,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Хмельницький геріатричний пансіонат для ветеранів війни і праці |
ЄДРПОУ: | 03190490 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Павлюк Ірина Ігорівна |
Телефон: | +380382630624 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 29019, Україна, Хмельницька область,м Хмельницький, вул. Перемоги, 7 |
0 |