Закупівлю оголошено - 04-09-2024, 22:41. Дата останніх змін - 04-09-2024, 22:41

Молоко коров'яче, пастеризоване, 2,5%

Державна закупівля - UA-2024-09-04-013318-a Молоко коров'яче, пастеризоване, 2,5% від замовника КП Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради від 9/4/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-09-04-013318-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-09-04-016645-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 04-09-2024, 22:41
по 07-09-2024, 10:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
58963.2
58 963,20 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:КП Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради
ЄДРПОУ:42281693 Досьє YouControl
Контактна особа:Бродяний Олексій Станіславович
Телефон:+380956586660
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
56576, Україна, Миколаївська область,село Білоусівка, вулиця Димитрова, будинок 9
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Молоко коров'яче, пастеризоване, 2,5%

1480
кілограм
56576 , Україна , Миколаївська область , с. Білоусівка , Миколаївська обл., Вознесенський р-н, с. Білоусівка, Заклади освіти Дорошівської сільської ради ,
по 31-12-2024


Ідентифікатор профілю: 585100-15510000-980777-40996564
Ідентифікатор реєстру: 59f66a059e954fa7b454f558b68a6d2c
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
f2e2bae0d2504ee48a91a320afd52cb1Видпастеризоване
152018714ec6452caf3919d5feed34b0Масова частка жиру2.5%
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:04-09-2024, 22:41:02
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:04-09-2024, 22:39:08
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ