| Статус: | Завершена закупівля |
| Бюджет: | 1 242 000 UAH (з ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Товари |
| Мінімальний крок аукціону: | 12 420 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Розгляд пропозицій: | Поступовий |
| Мінімальна кількість пропозицій: | 1 |
| Наявність прекваліфікації: | Ні |
| Замовник: | Військова частина 3028 |
| ЄДРПОУ: | 08803655 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Контактна особа Контактна особа |
| Телефон: | +380999999999 |
| E-mail: | m.kozhukhivskyi@ngu.gov.ua |
| Місцезнаходження: | Україна, Вінницька область,Калинівка, |
8 |
Під час розгляду пропозиції учасника ТОВ «Наш Хліб Вінниця», щодо закупівлі за кодом ДК 021-2015 – 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку, хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 ґатунку, булочка з борошна пшеничного 1 ґатунку), встановлено, що відповідно до п.п. 7.1. Додатку 1 до оголошення, Замовником вимагалося надати у складі пропозиції: «Скановані оригінали Сертифікату системи управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2019), створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавств; Сертифікату системи екологічного управління на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015; Сертифікату, що підтверджує ефективне функціонування системи управління якістю виробництва продукції ДСТУ ISO 9001:2015 та Сертифікату ISO 28000:2008 Системи управління безпекою ланцюга постачання (у складі пропозиції надати звіти про результати наглядових аудитів до кожного сертифіката)». Незважаючи на дану вимогу, у складі пропозиції Учасника ТОВ «Наш Хліб Вінниця», звіт про результат наглядового аудиту до Сертифікату системи управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2019), відсутній. Відповідно п.8 постанови Кабінету Міністрів України від 11.11.2022 №1275 «Деякі питання здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану» (із змінами й доповненнями), зазначено – «У разі проведення закупівлі в порядку проведення спрощених закупівель, визначених Законом України «Про публічні закупівлі», державний замовник під час розгляду пропозиції учасника спрощеної закупівлі у разі виявлення невідповідності в інформації та/або документах, що подані учасником спрощеної закупівлі у складі пропозиції та/або подання яких вимагалося оголошенням про проведення спрощеної закупівлі, повинен розмістити у строк, який не може бути меншим, ніж два робочих дні до закінчення строку розгляду пропозицій, повідомлення з вимогою виправити невідповідності в інформації та/або документах, що подані учасником спрощеної закупівлі у його пропозиції, шляхом завантаження через електронну систему закупівель уточнених або нових документів в електронній системі закупівель протягом 24 годин з моменту розміщення державним замовником в електронній системі закупівель повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей. Під невідповідністю в інформації та/або документах, що подані учасником спрощених закупівель у складі пропозиції та/або подання яких вимагається оголошенням про проведення спрощеної закупівлі, слід розуміти невідповідність інформації та/або документів у значенні, наведеному в пункті 43 особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178». Враховуючи вищезазначене, просимо додатково завантажити через електронну систему закупівель, звіт про результат наглядового аудиту до Сертифікату системи управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2019).
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.