Закупівлю оголошено - 05-12-2024, 14:07. Дата останніх змін - 05-12-2024, 14:07

Філе куряче, охолоджене; гомілка куряча, охолоджена; лопатка свинна без кістки, охолоджена код ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо

Філе куряче, охолоджене; гомілка куряча, охолоджена; лопатка свинна без кістки, охолоджена код ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо... Державна закупівля - UA-2024-12-05-011295-a Філе куряче, охолоджене; гомілка куряча, охолоджена; лопатка свинна без кістки, охолоджена код ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо від замовника Миропільська селищна рада від 12/5/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-05-011295-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-05-012935-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 05-12-2024, 14:07
по 10-12-2024, 13:56

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
103119
103 119 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Миропільська селищна рада
ЄДРПОУ:04345204 Досьє YouControl
Контактна особа:Ольга Ребець
Телефон:+380683876086
E-mail:olyrebets@gmail.com
Місцезнаходження:
13033, Україна, Житомирська область,смт. Миропіль, вул. Центральна, 38
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

407
кілограм
13033 , Україна , Житомирська область , Миропіль, Колодяжне, Печанівка , вул. Центральна 46, вул.Перемоги 21, вул.Затишна 4, вул. Центральна 46, вул.Центральна 52, вул.Центральна 20а, вул.Травнева, 1 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна05-12-2024, 14:05
ЧастинафілеАктивна05-12-2024, 14:05
Наявність кістокНіАктивна05-12-2024, 14:05
З шкіроюНіАктивна05-12-2024, 14:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна05-12-2024, 14:05
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

70
кілограм
13033 , Україна , Житомирська область , Миропіль, Колодяжне, Печанівка , вул. Центральна 46, вул.Перемоги 21, вул.Затишна 4, вул. Центральна 46, вул.Центральна 52, вул.Центральна 20а, вул.Травнева, 1 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна05-12-2024, 14:05
ЧастинагомілкаАктивна05-12-2024, 14:05
З шкіроюТакАктивна05-12-2024, 14:05
Наявність кістокТакАктивна05-12-2024, 14:05
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна05-12-2024, 14:05
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

140
кілограм
13033 , Україна , Житомирська область , Миропіль, Колодяжне, Печанівка , вул. Центральна 46, вул.Перемоги 21, вул.Затишна 4, вул. Центральна 46, вул.Центральна 52, вул.Центральна 20а, вул.Травнева, 1 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна05-12-2024, 14:05
Термічний станохолодженеАктивна05-12-2024, 14:05
Частиналопатка без кісткиАктивна05-12-2024, 14:05
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:05-12-2024, 14:07:17
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:05-12-2024, 14:05:59
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ