ЗВЕРНІТЬ УВАГУ !!!!! ЯКІСНІ ТА ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ: 1.Печиво затяжне типу «Марія» фасоване не більше ніж по 180 гр., повинне відповідати ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2.Фасування: печиво повинне бути розфасоване в індивідуальні упаковки вагою не більше ніж по 180 гр. кожна. На кожній упаковці повинна бути наклейка-етикетка з чинною нормативною документацією. Маркування містить: назву, вид, ґатунок, склад продукту, умови зберігання, назву країни, масу, кінцеву дату споживання, назва та місцезнаходження підприємства, дані про харчову та енергетичну цінність. 3. Залишковий термін придатності на момент постачання повинен складати не менше ніж 80% від загального терміну зберігання. Без ГМО, консервантів та барвників, що має бути зазначено на упаковці. Товар повинен відповідати нормам ДСТУ, ТУ, що діють на території України та мати посвідчення якості і декларацію від виробника на кожну партію, що постачається інших документів.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 40 500,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Державна Установа "Інститут гастроентерології Національної академії медичних наук України" |
ЄДРПОУ: | 02011781 Досьє YouControl |
Сайт: | http://gasto.org.ua |
Контактна особа: | Ірина Пальцун |
Телефон: | +380983268543 |
E-mail: | lysik21dp@gmail.com |
Місцезнаходження: | 49074, Україна, Дніпропетровська область,м. Дніпро, пр-т Слобожанський, 96 |
1 |