Закупівлю оголошено - 18-11-2025, 12:20. Дата останніх змін - 18-11-2025, 12:20

М'ясо свинини без кістки охолоджене, мякоть без кістки яловича охолоджене, філе куряче охолоджене ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо

М'ясо свинини без кістки охолоджене, мякоть без кістки яловича охолоджене, філе куряче охолоджене ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо... Державна закупівля - UA-2025-11-18-007149-a М'ясо свинини без кістки охолоджене, мякоть без кістки яловича охолоджене, філе куряче охолоджене ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 11/18/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-18-007149-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-18-008607-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 18-11-2025, 12:20
по 21-11-2025, 11:57

відповідно до заявок замовника, але не рідше ніж 1 раз на тиждень відповідно в розрізі по закладам, вказаних в проєкті договору

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
470000
470 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:44004664 Досьє YouControl
Сайт:http://vradiivka-osvita.edukit.mk.ua/
Контактна особа:Юлія Бойко
Телефон:+380667804617
E-mail:bukhgalter_osvita@ukr.net
Місцезнаходження:
56301, Україна, Миколаївська область,Первомайський район селище міського типу Врадіївка, вул.Незалежності будинок 104
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг

1 000
кілограм
56301 , Україна , Миколаївська область , селище Врадіївка , вул.Незалежності,104 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьГСТУ 46.019Активна18-11-2025, 12:14
Термічний станзамороженеАктивна18-11-2025, 12:14
Частиналопатка без кісткиАктивна18-11-2025, 12:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

20
кілограм
56301 , Україна , Миколаївська область , селище Врадіївка , вул.Незалежності,104 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна18-11-2025, 12:14
Термічний станохолодженеАктивна18-11-2025, 12:14
Частинам'якоть без кісткиАктивна18-11-2025, 12:14
ВидяловичинаАктивна18-11-2025, 12:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

923
кілограм
56301 , Україна , Миколаївська область , селище Врадіївка , вул.Незалежності,104 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
КатегоріяпершаАктивна18-11-2025, 12:14
Термічний станохолодженеАктивна18-11-2025, 12:14
ЧастинафілеАктивна18-11-2025, 12:14
Наявність кістокНіАктивна18-11-2025, 12:14
З шкіроюНіАктивна18-11-2025, 12:14
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-11-2025, 12:14
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:18-11-2025, 12:20:19
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:18-11-2025, 12:14:32
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ