Додаткові характеристики 1 Філе куряче охолодженеДСТУ 3143 М'ясо птиці, яке зберігається протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. Зовнішній вигляд без згустків крові, з чистою поверхнею, без залишків кишечнику та репродуктивних органів, всередині поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м'язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу, з повністю видаленим оперінням, добре знекровлені, без переломів стегнових кісток.Українського виробництва. 800 кг 2 Філе куряче зі стегна ДСТУ 3143 М'ясо птиці, яке зберігається протя-гом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження вну-трішню температуру від -2С до +4С включно. Зовнішній вигляд без згуст-ків крові, з чистою поверхнею, без залишків кишечнику та репродуктив-них органів, всередині поверхня суха, не завітрена, жировий шар не пови-нен виступати за м'язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня повер-хня чиста, без згустків крові, без льо-дяної глазурі та снігу, з повністю ви-даленим оперінням, добре знекровле-ні, без переломів стегнових кісток. Українського виробництва.800 кг. 3. Куряче стегно охолоджене ДСТУ 3143 Відповідати ДСТУ і підтверджувати-ся сертифікатами якості або деклара-цією виробника. Охолоджене з тем-пературою в товщині м’якоті не біль-ше 4°С не менше 0°С. Поверхня має бути без колодочок і волосків, без слизу, суха. Колір блідо-рожевий. М’язова тканина щільна, пружна, при надавлюванні пальцем ямка, що утворюється, швидко вирів-нюється. Запах специфічний, власти-вий свіжому м’ясу відповідного виду птиці. Допускаються незначні опіки. Тушки не повинні мати згустків крові і ділянок, в які просочилася жовч. Філе натуральне без шкіри і поверх-невої плівки, сухожилки перерізані в двох-трьох місцях. Тара має бути чиста, суха, без плісня-ви і стороннього запаху, щоб забезпе-чити філе від пошкоджень і забруд-нення. Ящики мають бути з середини вистелені пергаментом, згідно з ГОСТ 1341, підпергаментом – згідно з ГОСТ 1760, або целюлозною плівкою – згідно з ГОСТ 7730. Таким чином, щоб уникнути можливості пошко-дження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характерис-тик, втрати товарного виду, дефор-мування під час транспортування і зберігання. Українського виробництва.400 кг. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування, а саме не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджував, підсилювачів смаку, консервантів, а також ГМО. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 320 000 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ |
ЄДРПОУ: | 20001487 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Вікторія Удот |
Телефон: | +380332245862 |
E-mail: | fv_usbu_vol1@ssu.gov.ua |
Місцезнаходження: | 43005, Україна, Волинська область,м.Луцьк, пр-т Василя Мойсея,4 |
0 |